Vaccinatie Biblebelt en grote steden blijft achter: soms haalt maar 35 procent ouderen prik

VideoDe vaccinatiegraad in de Biblebelt en achterstandswijken van grote steden blijft duidelijk achter bij de rest van Nederland. In één streng christelijke gemeente is maar 35 procent van de thuiswonende 65-plussers een prik gaan halen bij de GGD. Dat blijkt uit het meest recente OMT-advies.

3 reacties

 • Gerjanne Bosman

  12 maanden geleden
  @ O Pannema, Beetje een kortzichtige reactie vind u niet? Omdat God zorgt zou dus ook elke christen met de ogen dicht de straat over kunnen steken etc? Laten we gewoon elkaars mening respecteren en iedereen een goede gezondheid dan wel goede zorg gunnen. En nee, ik ben niet tegen vaccineren, ik ben wel voor meer liefde naar elkaar als medemens
 • Hans Invernizzi

  12 maanden geleden
  Ik gun iedereen zijn overtuigingen en twijfels, maar de feiten spreken toch echt voor zich. Vaccineren helpt. Alle vaccins zijn veilig genoeg en effectief genoeg. En je laten vaccineren doe je niet alleen voor jezelf, maar juist ook voor een ander. Dus stroop op die mouwen!
 • O Panneman

  12 maanden geleden
  Als deze mensen in de biblebelt zich niet laten vaccineren , dan ook niet opnemen in Ziekenhuis of op ic. God zorgt toch voor ze? En als ze doodgaan is het toch Gods wil?