Vaccinatiegegevens van miljoenen Nederlanders in database: is dat wel te vertrouwen?

VideoDe overheid beschikt met CIMS over een database waarin - met toestemming - de vaccinatiegegevens van miljoenen Nederlanders zijn opgenomen. Straks wordt ook het nieuwe coronapaspoort daaraan gekoppeld. Zijn mijn gegevens veilig? En wat als ik het allemaal niet wil? Acht vragen en antwoorden.

1 reactie

 • Hans Voskamp

  4 maanden geleden
  Wat valt hier te vertrouwen? Dat een Rus weet of ik wel of niet gevaccineerd ben? Lekker belangrijk. Eerlijk gezegd vind ik de teneur van dit 'redactionele artikel' ver onder de maat en doet me erg denken aan ontkenners/neeschudders/tegenstribbelaars en andere Nederlanders die overal beren op de weg zien. Wat een onzin. Ga met deze verhalen maar een van de vele kletspraatprogramma's. Ik zal er snel langszappen!
 1. Gerrit (57) werd miljonair door wc-papier, maar wil graag gewoon blijven: ‘Drink bier met vuilnisman’
  PREMIUM

  Gerrit (57) werd miljonair door wc-pa­pier, maar wil graag gewoon blijven: ‘Drink bier met vuilnisman’

  Miljonair worden met de verkoop van toiletpapier? Het lukte Gerrit Malipaard. Hij begon 30 jaar geleden met een bestelbusje waarmee hij bij zijn klanten toiletpapier afleverde. Inmiddels is MTS Euro Products een miljoenenbedrijf dat exporteert naar 37 landen. De ondernemer heeft genoeg geld verdiend om nooit meer te hoeven werken, maar hij ‘kan het nog niet laten’.