Het Paleis van Justitie in Den Bosch
Volledig scherm
PREMIUM
Het Paleis van Justitie in Den Bosch © ANP

Vader pakt loverboy minderjarige dochter hardhandig aan (en moet daar voor boeten)

Probeer het hoofd maar eens koel te houden als je weet dat je minderjarige dochter in handen is gevallen van een loverboy. De 60-jarige Ossenaar Otto B. kreeg het niet voor elkaar in oktober 2020. Volgens justitie nam hij het heft in eigen hand en drukte hij de vermeende loverboy met zijn auto van de weg af. Eenmaal in de berm werd de man mishandeld door een vriend van B. 

40 reacties

 • HAM Boelens

  4 maanden geleden
  En waar is de loverboy? De dochter aan het ronselen? Deze zijn vaak ziende blind en gaat er zo weer in. Therapie voor beide. Vader mag zich daar niet mee bemoeien. Je mag ook geen honkbal knuppel in de gang hebben. Voor eigen rechter spelen. Eerst de politie bellen. Dan komen ze als je geluk hebt een dag daarna.
 • Andre Eggerding

  4 maanden geleden
  @ A Koord,een beschaafd land is een land dat lover boys aanpakt. Als dat was gebeurd had de vader niet hoeven ingrijpen.
 • R Peters

  4 maanden geleden
  Alle begrip voor de vader. Ook al ben je nog zo'n brave burger, van je kinderen hebben ze af te blijven. Je mag niet zelf voor rechter spelen, maar in dit geval kon de vader niet anders. Denk dat de rechter teveel heeft gekeken naar de regeltjes in het wetboek en totaal geen empathie heeft voor de vader.
 • A Koord

  4 maanden geleden
  Gelukkig dat de rechtspraak zegeviert. Zoals dat hoort in een beschaafd land waar het niet toegestaan is om voor eigen rechter te spelen. Wie wil echt leven in een land waar iedereen zijn eigen recht maar gaat verhalen? Bovendien: het was niet de vermeende hoofdverdachte en hielden ze zich niet aan de afspraken vooraf gemaakt met de politie
 • R. Gerritsen

  4 maanden geleden
  En wat kreeg de loverboy en zijn knechten? Ze zullen wel vermanend zijn toegesproken door de rechter.
 1. Bekende Tiktokker Lucas Cornelissen (20) overlijdt bij scooterongeval: ‘Onvoorstelbaar’
  PREMIUM
  Met video

  Bekende Tiktokker Lucas Cornelis­sen (20) overlijdt bij scooteron­ge­val: ‘Onvoor­stel­baar’

  De 20-jarige man uit het Brabantse Vlijmen die dinsdagnacht is overleden bij een ongeluk met zijn scooter, is de bekende Tiktokker Lucas Cornelissen. Hij kwam om het leven toen hij met zijn voertuig in het water terecht was gekomen van de Dommel in Den Bosch. ,,Een enorm leuke, spontane jongen’’, zo omschrijft Marcel van Zwam, eigenaar van het Bossche cafe Lalalaa Lucas Cornelissen. Lucas was sinds een halfjaar werkzaam in het café.