Het Paleis van Justitie in Den Bosch
Volledig scherm
PREMIUM
Het Paleis van Justitie in Den Bosch © ANP

Vader pakt loverboy minderjarige dochter hardhandig aan (en moet daar voor boeten)

Probeer het hoofd maar eens koel te houden als je weet dat je minderjarige dochter in handen is gevallen van een loverboy. De 60-jarige Ossenaar Otto B. kreeg het niet voor elkaar in oktober 2020. Volgens justitie nam hij het heft in eigen hand en drukte hij de vermeende loverboy met zijn auto van de weg af. Eenmaal in de berm werd de man mishandeld door een vriend van B. 

38 reacties

 • HAM Boelens

  1 jaar geleden
  En waar is de loverboy? De dochter aan het ronselen? Deze zijn vaak ziende blind en gaat er zo weer in. Therapie voor beide. Vader mag zich daar niet mee bemoeien. Je mag ook geen honkbal knuppel in de gang hebben. Voor eigen rechter spelen. Eerst de politie bellen. Dan komen ze als je geluk hebt een dag daarna.
 • Andre Eggerding

  1 jaar geleden
  @ A Koord,een beschaafd land is een land dat lover boys aanpakt. Als dat was gebeurd had de vader niet hoeven ingrijpen.
 • R Peters

  1 jaar geleden
  Alle begrip voor de vader. Ook al ben je nog zo'n brave burger, van je kinderen hebben ze af te blijven. Je mag niet zelf voor rechter spelen, maar in dit geval kon de vader niet anders. Denk dat de rechter teveel heeft gekeken naar de regeltjes in het wetboek en totaal geen empathie heeft voor de vader.
 • A Koord

  1 jaar geleden
  Gelukkig dat de rechtspraak zegeviert. Zoals dat hoort in een beschaafd land waar het niet toegestaan is om voor eigen rechter te spelen. Wie wil echt leven in een land waar iedereen zijn eigen recht maar gaat verhalen? Bovendien: het was niet de vermeende hoofdverdachte en hielden ze zich niet aan de afspraken vooraf gemaakt met de politie
 • R. Gerritsen

  1 jaar geleden
  En wat kreeg de loverboy en zijn knechten? Ze zullen wel vermanend zijn toegesproken door de rechter.