Foto ter illustratie
Volledig scherm
PREMIUM
Foto ter illustratie © Pixabay

Vader slaat 12-jarige dochter na ontdekken van dickpic op haar telefoon: ‘Ze moet op haar plek worden gezet’

Een 41-jarige vader uit Zevenaar was zo boos na het ontdekken van een dickpic op de mobiel van zijn 12-jarige dochter, dat hij haar meerdere keren geslagen zou hebben. Daarvoor moest hij zich vrijdag verantwoorden voor de politierechter.

15 reacties

 • Bart Man

  1 maand geleden
  @Jeroen Oosterlaar, nee ik bedoelde jou niet. Ik ben het met je oneens, maar schreef gewoon de reactie zoals ik hem bedoelde aan J. Ruth.
 • CAJ Stegeman

  1 maand geleden
  Als het mijn dochter was geweest, en me niet zou gehoorzamen door me te laten zien waar die foto vandaan kwam. Dan zou ze ook een pak rammel hebben gehad. En die gast die hem stuurde een nog grotere. Het is de angst en onmacht als ouder die je voelt dat jij je kind wil beschermen tegen die viespeuken van tegenwoordig. Alles is hier bespreekbaar, maar er moet ook gewoon geluisterd worden. Vergis je niet hoe pubers zich gedragen kunnen. Als je niet het hele verhaal weet, kun je ook niet oordelen.
 • Pim Willemsen

  1 maand geleden
  Buurmeisje van 12 had een foto van de vagina van een 12 jarig klasgenootje. En zij niet alleen, vrijwel iedereen op deze school. Een ouder maakte een melding en in elke klas is een politieagente geweest om iets te vertellen over het sturen en verzenden van dit soort plaatjes. Dat had de nodige impact. En over dat slaan: ik denk dat mevrouw nog iets had af te handelen met ex. Hierover ga je in gesprek, toch?
 • Marco Wassink

  1 maand geleden
  @ Bartman 😁 Geheel mee eens, teken van onmacht en beheersing,.. NOT. Als ik terugdenk aan mijn jeugd, mijn ouwe kon álleen maar met zijn handen "praten" Voor al die en, vaak onnodig en onterecht harde klappen in de 70er en 80er jaren had m'n pa minstens een aantal jaren moeten zitten. Heel soms met mijn bijna 53 jaar droom ik er soms nog van, kun je nagaan wat dat met een kind doet, dus ook op latere leeftijd (...)
 • Jeroen Oosterlaar

  1 maand geleden
  Bart, ik neem aan dat je mij bedoelt? Ik denk dan ook dat ouders de grip op hun kroost door een heel scala aan oorzaken aan het kwijtraken zijn. Met de "Je bent perfect zoals je bent" en de "Wat je ook doet, het heeft geen consequenties, kom maar krijg je een knuffel" mindset creëren we m.i. een zooi kwetsbare, omhooggevallen en respectloze mormels. Ik zie het ook bij honden gebeuren "Nee nee poekie, dat vindt mama niet leeeuuuk, hier heb je een koekje" en de hond is de baas...