Vakantie in knel door boze boeren: reizigers Eindhoven Airport missen vlucht

updateDoor het grootschalige tractorprotest bij Eindhoven Airport hebben enkele passagiers hun vlucht moeten missen. Dat laat een woordvoerder van de luchthaven weten. Honderden boze boeren trokken vanmiddag onverwacht naar Eindhoven Airport met als doel de luchthaven te bezetten. Uiteindelijk mochten ze van de politie één rondje over het terrein rijden. De afspraak was dat ze daarna weer naar huis zouden gaan. Aan dat verzoek gaven ze gehoor.

 1. Kopstukken Mexicaans kartel in ons land gesignaleerd: ‘Nederland kan mondiale producent worden’
  PREMIUM
  Video

  Kopstukken Mexicaans kartel in ons land gesigna­leerd: ‘Nederland kan mondiale producent worden’

  De politie maakt zich grote zorgen om de opkomst van crystal meth, waarvan in 2020 nu al een recordaantal labs werd opgerold. Bovendien blijken twee kopstukken van het gevreesde Mexicaanse Sinaloa-kartel vorig jaar Nederland te hebben bezocht. Waarom pillenboeren overstappen op deze verwoestende drug, ze in de leer moeten bij Mexicanen en de politie deze opmars uit alle macht probeert tegen te houden. ,,Als je dit laat lopen kan Nederland uitgroeien tot een mondiale producent, met al het geweld dat daarmee gepaard gaat.”
 2. LIVE | Ontheffing inreisverbod voor zakelijke reizigers naar Nederland, minder besmettingen Duitsland

  LIVE | Ontheffing inreisver­bod voor zakelijke reizigers naar Nederland, minder besmettin­gen Duitsland

  Mensen die werken in de zorg of het onderwijs kunnen zich vanaf vandaag met voorrang laten testen op het coronavirus. Personen uit een land met een inreisverbod mogen vanaf nu onder voorwaarden naar Nederland reizen. Inmiddels zijn in de Randstad strengere coronamaatregelen van kracht; de horeca bijvoorbeeld moest gisteren voor het eerst om 1 uur dicht. Duitsland meldt dat het aantal besmettingen met het coronavirus daalt. Ook vandaag lees je in dit liveblog alles over het coronavirus. De ontwikkelingen van de afgelopen dagen staan hier.