Danny Post snuffelt rond bij Jan Huygen in de Ton in Vlaardingen.
Volledig scherm
PREMIUM
Danny Post snuffelt rond bij Jan Huygen in de Ton in Vlaardingen. © Roel Dijkstra

Van goedkope mode naar koning van de kringloop: Danny speurt elke dag urenlang naar vintage parels

Danny Post is verslaafd aan kringloopwinkels en vlooienmarkten. De Schiedammer bezoekt er gerust acht in een week tijd, door het hele land. Op zoek naar de echte parels. Die deelt hij met zijn vele volgers op zijn blog en sociale media. Ook werkt hij als inkoper van vintage kleding. Wat hem drijft? ,,Weggooien is zonde!”

 1. A2 richting Utrecht gedeeltelijk open na ongeluk met vrachtwagen
  Update

  A2 richting Utrecht gedeelte­lijk open na ongeluk met vrachtwa­gen

  De A2 richting Utrecht is na een ongeluk bij knooppunt Everdingen weer gedeeltelijk open voor het verkeer naar Utrecht. Er zijn nog twee van de vier rijstroken afgesloten. De belangrijke verkeersader vanuit het zuiden richting Utrecht en Amsterdam was tot na het middaguur dicht na een ongeval met een vrachtwagen en een personenauto. De automobilist is met onbekende verwondingen naar het ziekenhuis gebracht, meldt de politie. De vrachtwagenchauffeur bleef ongedeerd.
 2. Nederlander (18) dood gevonden in België, kwam eerder in opspraak door berucht Snapchatfilmpje
  mogelijke afrekening

  Nederlan­der (18) dood gevonden in België, kwam eerder in opspraak door berucht Snapchat­film­pje

  Op een oever van de Schelde in België is zaterdag het lichaam van een Nederlander gevonden. Het gaat om de 18-jarige Rodinho Breinburg uit Amsterdam. Hij is mogelijk slachtoffer van een afrekening in het criminele milieu, bevestigen bronnen. Breinburg kwam eerder landelijk in opspraak toen hij een filmpje op Snapchat plaatste waarop hij lachend een oudere man vanaf een scooter van zijn fiets trapt.