Drie doden bij ongeval Heeklaan in Helmond. De bestuurder van een auto kwam frontaal in botsing met een ambulance. twee jongens van 16 kwamen hierbij om het leven. De andere is 15. Een andere jongen van 15 is ernstig gewond geraakt.
Volledig scherm
PREMIUM
Drie doden bij ongeval Heeklaan in Helmond. De bestuurder van een auto kwam frontaal in botsing met een ambulance. twee jongens van 16 kwamen hierbij om het leven. De andere is 15. Een andere jongen van 15 is ernstig gewond geraakt. © STN

Veel schade na zwaar ongeval jonge joyriders, wie moet daarvoor opdraaien?

Bij het ongeval op de Heeklaan in Helmond kwamen op 14 november drie jongeren van 15 en 16 jaar om en raakte één 15-jarige zwaargewond. Er ontstond veel schade, zowel materieel als medisch. Wie draait daarvoor op? Vijf vragen.

8 reacties

 • M.H. van den Brink

  6 maanden geleden
  Een vraag stellen mag. Maar een schandpaal, in welke vorm dan ook, mag niet.
 • Yvonne Veld

  6 maanden geleden
  W.J. v.d. Belt: Als je dit gebeuren onder "ondeugend gedrag" schaart is er in je bovenkamer een beetje kortsluiting. Zou je dit ook zeggen als er een dierbare van jou door zulk gedrag de vernieling of dood ingejaagd zou zijn i.p.v. wat ze nu zichzelf aangedaan hebben? Het lijkt het nieuwe normaal te zijn, je bent jong (veelal man) en hebt een enorme behoefte om, al dan niet met één of ander middel op, 's avonds/'s nachts met een een auto over de weg te scheuren en lak te hebben aan alle regels.
 • wj van den van den Belt

  6 maanden geleden
  Vind dit geen item reacties te geven Het is al erg genoeg drie jonge kinderen overleden We zijn toch allemaal wel eens ondeugend geweest of iets uitgehaald hebben wat gelukkig bij mij goed afgelopen is Het is al erg genoeg
 • E Goedhart

  6 maanden geleden
  WG Jansen, wellicht is het je ontgaan, maar de bestuurder en nog twee jongens hebben het niet overleefd. Eén passagier ligt nog in het ziekenhuis.
 • J wolters

  6 maanden geleden
  Nou weten we nog niet wie er voor opdraait