Archiefbeeld ter illustratie: Bij het Haagse tramdrama kwam vorige week een 39-jarige Poolse man om het leven. Volgens het OM heeft een 15-jarige Hagenaar de man geduwd.
Volledig scherm
PREMIUM
Archiefbeeld ter illustratie: Bij het Haagse tramdrama kwam vorige week een 39-jarige Poolse man om het leven. Volgens het OM heeft een 15-jarige Hagenaar de man geduwd. © Regio15

Verdachte tramdrama (15) blijft vastzitten: ‘Het blijven kinderen, waar ze ook van verdacht worden’

Een 15-jarige Hagenaar blijft vastzitten voor het tramdrama in Ypenburg, waarbij een 39-jarige man om het leven kwam. De jongen zou het slachtoffer op het spoor hebben geduwd terwijl de tram aan kwam rijden. Het OM verdenkt hem van doodslag. Wat kunnen hij en zijn ouders verwachten?

  1. Familie Donker Dohmen bedacht list om zonen twee namen mee te geven, nu mag iedereen dat
    PREMIUM

    Familie Donker Dohmen bedacht list om zonen twee namen mee te geven, nu mag iedereen dat

    Wat een strijd was het, toen het echtpaar Donker Dohmen hun twee achternamen wilde doorgeven aan hun kinderen. Terwijl vrouwen steeds geëmancipeerder werden, was het kiezen van achternamen tot dinsdag ‘ouderwets’ beperkt, vaak in het nadeel van de moeder. ,,Het was net of ik er niet bij hoorde”, vindt Sandra, moeder van drie zonen. Waar zij destijds een list bedachten, kan vanaf nu iedereen twee achternamen krijgen.