Een mobiele telefoon met het Amber Alert voor de vermiste 4-jarige Dean Michael Chantal uit België. De kleuter werd meegenomen door een 34-jarige man die inmiddels is gearresteerd in Meerkerk.
Volledig scherm
Een mobiele telefoon met het Amber Alert voor de vermiste 4-jarige Dean Michael Chantal uit België. De kleuter werd meegenomen door een 34-jarige man die inmiddels is gearresteerd in Meerkerk. © Rob Engelaar

Verdachte van dood Dean (4) dumpte lichaam zaterdag op Neeltje Jans, verzet zich tegen overlevering aan België

De 34-jarige Belg Dave De K., die wordt verdacht van betrokkenheid bij de dood van de 4-jarige Dean, heeft de jongen zaterdag al achtergelaten op Neeltje Jans bij Vrouwenpolder (Zeeland). Dat is naar voren gekomen uit politieonderzoek. Dean is maandag bij Neeltje Jans gevonden.

  1. Doodsbedreigingen voor vriendin van ontvoerder Dean: ‘Een Kalasjnikov door je hoofd’

    Doodsbe­drei­gin­gen voor vriendin van ontvoerder Dean: ‘Een Kalasjnik­ov door je hoofd’

    De Nederlandse vriendin van de ontvoerder van de overleden Belgische kleuter Dean (4) wordt op sociale media massaal bestookt met doodsbedreigingen en ernstige verwensingen. Haar advocaat Bart De Decker is hiervan op de hoogte en heeft bij het Belgische Openbaar Ministerie een verzoek neergelegd om daar iets aan te doen, laat hij aan deze site weten. ,,We verwachten dat het profiel niet lang meer in de lucht zal blijven.”