Dennis Veurman toont de foto van zijn overleden vriendin Anja.
Volledig scherm
PREMIUM
Dennis Veurman toont de foto van zijn overleden vriendin Anja. © Lars Smook

‘Verdrietige zaak’ komt ten einde: Dennis moet binnen twee weken huis van overleden partner uit

Dennis Veurman (76) moet binnen twee weken de woning van zijn overleden vriendin Anja Hollebeek in Weerselo verlaten. De drie dochters van Anja willen het huis verkopen en de inboedel verdelen en zo lang Veurman er woont, kan dat niet.

17 reacties

 • F. Post

  2 maanden geleden
  Dan heeft zijn toenmalige partner niet goed nagedacht voor hem helaas. Want dit hoeft absoluut niet als je het goed laat vastleggen.
 • Albert van der Mey

  2 maanden geleden
  Toevallig deze week onze wederzijdse testamenten laten opstellen. Op advies van de notaris een clausule voor hertrouwen na overlijden. De eventuele nieuwe partner krijgt nooit wat, ook niet bij herroepen.
 • B Zieleman

  2 maanden geleden
  Wat er ook gebeurd is, wat de situatie is, de relatie tussen stiefvader en stiefdochters: kon er geen afspraak gemaakt worden dat de stiefvader eerst een andere woning krijgt en/of het huis zolang huren van de dochters? Ik weet natuurlijk niet wat er allemaal vooraf is gegaan, maar binnen twee weken een huis uit en waar moet ie zo snel heen?
 • HAM Boelens

  2 maanden geleden
  Negen jaar zitten deze zussen al met deze man. Wie weet hoe hij de zaak heeft aangepakt. Deruit die baas. Dan hebben jullie eindelijk rust.
 • Elly Verrips

  2 maanden geleden
  Als ik het verhaal zo lees is dit van deze man allemaal met voorbedachte rade opgezet dus huisuitzetting is eigen schuld dikke bult.