Op het landgoed in Baarle-Nassau staan twee woningen. Moeder Elisabeth woonde de laatste jaren in de rechtse, dochter Maria Marcus en haar man Frans de Kok in de linkse.
Volledig scherm
PREMIUM
Op het landgoed in Baarle-Nassau staan twee woningen. Moeder Elisabeth woonde de laatste jaren in de rechtse, dochter Maria Marcus en haar man Frans de Kok in de linkse. © Dolph Cantrijn

Verkoopmakelaar kocht landgoed Baarle-Nassau zélf voor een ton; nu wordt hij aangeklaagd

Hij werd aangezocht om een landgoed in Baarle-Nassau te slijten, maar kocht het uiteindelijk zelf, voor een ton. Makelaar Henk Honders moest zich er eerder deze maand voor verantwoorden voor de tuchtcommissie van de NVM.

 1. LIVE | Duizenden feestende Cambuurfans negeren avondklok, ziekenhuis bezorgd om 538 Oranjedag
  Coronavirus

  LIVE | Duizenden feestende Cam­buurfans negeren avondklok, ziekenhuis bezorgd om 538 Oranjedag

  Fans van voetbalclub SC Cambuur hebben vrijdagavond buiten het stadion van de Friese club op straat feest gevierd. Op beelden op Omroep Friesland is te zien dat een grote groep mensen stond te hossen en vuurwerk afstak. Volgens Omroep Friesland stond het elftal een tijd op het bordes, maar riep trainer Henk de Jong het publiek op weg te gaan: ,,Ik moet dit nu zeggen, en dat is rot, maar jullie moeten nu naar huis gaan. Er komen veel meer feestjes.” Het laatste nieuws over het coronavirus lees je in ons liveblog.
 2. Topvrouw inspectie: ‘Langzaam voltrekt zich een drama in het onderwijs’
  PREMIUM
  Interview

  Topvrouw inspectie: ‘Langzaam voltrekt zich een drama in het onderwijs’

  De Inspectie van het Onderwijs luidt de noodklok over de taal-, reken- en maatschappelijke vaardigheden van leerlingen, die tijdens de coronacrisis alleen maar extra klappen hebben opgelopen. Dus zijn wat inspecteur-generaal Alida Oppers betreft structurele verbeteringen essentieel om het onderwijs weer op peil te brengen. En te voorkomen dat jaarlijks duizenden jongeren de maatschappij in moeten zonder de minimaal benodigde vaardigheden.
 1. Tulpenfestivals van start, maar wat is er eigenlijk te zien
  Play

  Tulpenfes­ti­vals van start, maar wat is er eigenlijk te zien

 2. Moeder schaatsbroers Mulder: 'Bij de start kijk ik even weg'
  Play

  Moeder schaats­broers Mulder: 'Bij de start kijk ik even weg'