Özcan Akyol.
Volledig scherm
PREMIUM
Özcan Akyol. © Joost Hoving

Verontwaardiging over Derksen ontmaskert groot aantal hypocrieten

ColumnÖzcan Akyol schrijft drie keer per week over wat hem bezighoudt.

26 reacties

 • John Jansen

  4 weken geleden
  bij het verhaal van Johan Derksen liepen werkelijkheid en fictie door elkaar en ontaard het in een gefantaseerd voetbalkantine verhaal en heeft Johan gelijk dat die stopt want als fictie en werkelijkheid niet meer gescheiden wordt dan houdt het gewoon op het gaat je goed Johan
 • Jeroen Oosterlaar

  4 weken geleden
  Erik, ik ben het met je eens dat het in en in triest is. Vooral als ik het hardop lees, ik vind er alleen niets lachwekkend aan. Heb je ook nog argumenten of blijft het vooral bij een holle veroordeling? Wat is er triest en wat is er lachwekkend?
 • eline boerhof

  4 weken geleden
  Wat een verschrikkelijke massa hysterie. Het is een aangedikt verhaal over een misplaatste grap. Zoals Johan Derksen dat vaker doet. vind je dat niet leuk kijk je niet. Dit heet geen aanranding of verkrachting. OM schaam je !! Er zijn ernstigere zaken die uw prioriteit vragen. En oh ja ik heb nog niemand gehoord over het feit dat deze vrouwen zich bewusteloos hadden gedronken.Dat was ook not done in de jaren 70/80. Persoonlijk denk ik dus niet dat deze vrouw (van 70+) zich meldt.
 • Erik Biesemaat

  4 weken geleden
  Jeroen Oosterlaar, wat een in- en intrieste reactie. Bijna lachwekkend als het niet zo triest was. Leest u ‘m voor de gein eens hardop.
 • A Regelink

  4 weken geleden
  Weer sterft er een een stukje tv af alleen nog goedkope tv op de buis . Zelfs mevrouw Kaag is verontwaardigd de pot verwijt de ketel. Johan we gaan je missen ik hoop dat we je snel terug zien.