Volledig scherm
© De Ochtend Show to go

Victor Schildkamp en Marion van Amelrooij in De Ochtend Show to go

Op maandag 22 juli zijn verslaggever Victor Schildkamp en onderzoeker Marion van Amelrooij te gast in De Ochtend Show to go. De show wordt gepresenteerd door Hila Noorzai en Manuel Venderbos en is vanaf 7.30 uur live te zien in onze app en op deze site.

Vandaag is de uitspraak in de zaak van de ‘Haagse steker’ Malek F. Verslaggever Victor Schildkamp is later die middag bij de uitspraak aanwezig en blik in De Ochtend Show to go voorruit.

Ook te gast is onderzoeker Marion van Amelrooij. Ze zocht uit wat de top 10 plaatsen in Nederland zijn waar mensen zich het gelukkigst voelen.

Volg De Ochtend Show to go op Instagram, Twitter en Facebook.

Bekijk hieronder de laatste fragmenten uit de show:

Als je liever luistert naar de podcast kan dat ook via Spotify of iTunes.

  1. Zaak terreurverdachten, onvrede over Eredivisietijden en beste bartender in De Ochtend Show to go

    Zaak terreurver­dach­ten, onvrede over Eredivisie­tij­den en beste bartender in De Ochtend Show to go

    In De Ochtend Show to go van maandag 19 augustus praat Cyril Rosman ons bij over de zaak van de terreurverdachten die vorig jaar opgepakt werden. Matthijs Keuning legt ons uit waarom voetbalsupporters ontevreden zijn met de nieuwe Eredivisietijden op zondagavond. Ook live in de studio is Tess Posthumus, die in 2018 uitgeroepen werd tot beste vrouwelijke bartender. De show wordt gepresenteerd door Hila Noorzai en is vanaf 7.30u live te zien in onze app en op deze site.