Op camerabeelden is te zien dat deze man doet alsof hij zijn pinpas gebruikt en vervolgens de 500 euro die zijn voorganger had proberen te pinnen uit de geldautomaat pakt en meeneemt.
Volledig scherm
Op camerabeelden is te zien dat deze man doet alsof hij zijn pinpas gebruikt en vervolgens de 500 euro die zijn voorganger had proberen te pinnen uit de geldautomaat pakt en meeneemt. © Politie

Vijfhonderd euro komt te laat uit flappentap, man uit de rij doet alsof hij pint en neemt het geld mee

Een man die vijfhonderd euro van een ander meenam bij een pinautomaat in Beek en Donk wordt gezocht door de politie. Hij deed dat nadat iemand anders bij de flappentap had gepind.

12 reacties

 • John Kwakkel

  2 maanden geleden
  Niet zo moeilijk doen met “blurren” of soortgelijk iets. Gewoon vol in beeld tonen. Hij weet toch dat ie fout is geweest?
 • henk hartog

  2 maanden geleden
  Geduld met het pinnen, waakzaam blijven bij het pinnen, geduld bij het pinnen, en nogmaals, waakzaam blijven tijdens pinnen. Kost ff tijd
 • Henk Renzebrink

  2 maanden geleden
  In en in triest. Van mij had de politie direct een scherpe foto mogen plaatsen van deze minkukel. Ik zou persoonlijk geen seconde plezier van dit geld hebben, maar goed, wie ben ik.
 • wim koelewijn

  2 maanden geleden
  beste G.Wassenaar...fatsoen en eerlijkheid, nou, die is al een eeuwigheid verdwenen !....werkte deze automaat niet goed beste G.Degirmenci ? als je allemaal kleine briefjes geld wilt..duurt het uitgeven ervan nou eenmaal langer..de geldautomaten verdwijnen juist steeds en steeds meer ....met dank aan de plofkrakers...en als iemand zijn geld vergeet en niemand neemt het mee en er is een tijdje verstreken slikt de automaat het weer in...en alles wordt geregistreerd.
 • M.M. Bonder

  2 maanden geleden
  Je zou toch denken dat je vooral bij de pinautomaat blijft staan terwijl je belt!
 1. Warmtepomp bezorgt Derya uit Deventer slapeloze nachten (en zij is niet de enige): ‘Energievriendelijk? Schijn bedriegt’
  PREMIUM
  51

  Warmtepomp bezorgt Derya uit Deventer slapeloze nachten (en zij is niet de enige): ‘Energie­vrien­de­lijk? Schijn bedriegt’

  Haar gloednieuwe appartement bezorgt Derya vooral veel kopzorgen. De 33-jarige Deventerse heeft in het eerste jaar dat ze in de Rivierenwijk woont vaker een monteur over de vloer gehad dan haar lief is. Vooral de warmtepomp bezorgt haar slapeloze nachten. Ze is niet de enige. Meerdere buren sloegen steil achterover van het verbruik van hun ‘energiezuinige’ woning.
  Deventer