Vlag met hakenkruis boven snelweg A1 opgehangen bij Stroe: politie begint onderzoek

met videoLangs de A1 bij Stroe is vannacht een vlag met een hakenkruis opgehangen en brand gesticht. Het ophangen van zo’n nazi-vlag is strafbaar, laat de politie weten. 

61 reacties

 • Charlotte Zwiers Van Tielen

  4 maanden geleden
  Dat men de vlaggen ondersteboven heeft gehangen betekent dat men/de boeren in nood verkeert. Het hakenkruis slaat echt helemaal nergens op en ik weet haast wel zeker, dat dit niet van de boeren afkomt. Het ligt hoogstwaarschijnlijk aan een stel relschoppers, die even op willen vallen. Afleiding van waar het werkelijk om gaat, nl. de rechten van onze boeren en de toekomst van Nederland.
 • Ep Sluiter

  4 maanden geleden
  Paul Roodbol als een boer niet goed voor zijn vee zorgt kost hem dat dik geld en als je de stallen los zet met dit warme weer gaat de koe vrijwillig naar binnen of blijft binnen
 • Willem Heerema

  4 maanden geleden
  Beste Paul Roodbol. Gelukkig zijn er ook boeren die (tenminste een deel van) hun vee wel goed behandelen. Vandaag waargenomen: Koeien schuilend tegen de zon, herkauwend bij elkaar liggend in de schaduw van grote bomen langs de boerderij. Respect voor deze boer die zijn koeien de mogelijkheid biedt om een stukje schaduw op te zoeken.
 • Arend van Faassen

  4 maanden geleden
  H. de Vries, ik denk dat 90% wat overdreven is. Ik ben wel van mening dat zolang een boer of boerenorganisatie zich niet ondubbelzinnig afkeert van de acties (zoals bv de 15 boeren uit Oldebroek) men mede verantwoordelijk is.
 • H de Vries

  4 maanden geleden
  Het echte erge is dat waarschijnlijk 90% van alle 53.000 boeren in Nederland achter de geweldadige acties staat