Voordringers halen zonder problemen coronaprik, controle zo lek als een mandje

VideoBrutaal voordringen voor een coronavaccin blijkt kinderlijk eenvoudig. Terwijl zestigplussers nog wachten op een prik, hebben tal van jonge mensen dankzij een leugentje of een kleine list al wel een eerste prik gekregen. 

8 reacties

 • Jorien Michailidis

  1 maand geleden
  Dat het lekt is als een mandje klopt. Ik ben in januari februari door mijn werkgever gevaccineerd dit heb gedeeld met rivm en ggd en huisarts. Dat vreemd in april door huisarts gebeld te worden en verleden een brief van de GGD. Eenmaal inlog op mijn digid zie ik wel keurig het product en de datum van januari en februari. Jorien Michailidis
 • A Nijland

  1 maand geleden
  Voordringen, is dit voordringen? Als je nu weet dat heel veel mensen twijfelen over het wel of niet halen van de prik en jij wilt hem wel, is dit dan raar? Nee toch? alles beter dan vaccin verspillen. Zou het vaccineren zo niet sneller gaan? Ik wil dit geen aso's noemen, deze mensen willen door, aan het werk, knuffelen, open. Wachten op die uitnodiging schiet ook niet op. Wil je de prik, bel, maak afspraak en haal em op, dat is vast de snelste manier. We doen veel te moeilijk met uitnodigen.
 • Anoniem

  1 maand geleden
  Als voordringers fraudeurs zijn, dan weet de fiscus wel raad met hen.
 • Hans Invernizzi

  1 maand geleden
  Ja hoor, laten we vooral de schuld weer aan minister De Jonge geven. De man kan het nooit goed doen, blijkbaar. De mensen die voorkruipen gaan de fout in, niet een minister die mensen wil vertrouwen. Gewoon je beurt afwachten, niet zeuren over welk vaccin je krijgt en je laten prikken zodra dat mag. Dan zijn we in no time uit deze crisis, En graag een beetje fatsoen betrachten richting de medemens, ook als die rare schoenen draagt.
 • Hennie Kroese

  1 maand geleden
  Hugo de Jong hoezo kromme regeling... Mijn zwager 62 jaar internationaal chauffeur moet wachten op een prik bij de huisarts terwijl zijn vrouw net 60jaar de eerste prik al gehad heeft bij de GGD. Niet uit te leggen.