‘Voormalig terrorismebestrijder moet zich terugtrekken bij onderzoek Peter R. de Vries’

advocaat kroongetuigeTjibbe Joustra zou er goed aan doen om zich terug te trekken als voorzitter van de commissie die de feiten en omstandigheden rond de moord op Peter R. de Vries onderzoekt. Dat zegt Peter Schouten, advocaat van kroongetuige Nabil B.

4 reacties

 • steurtienkampen

  2 maanden geleden
  En weer gaat het over poppetjes die nog leven, He heren er is iemand doodgeschoten stelletje ........ Ga aan het werk.
 • E Goedhart

  2 maanden geleden
  Wat is het nut van dit onderzoek? We weten allemaal dat de Vries geen beveiliging wilde, en dat hij een schietschijf was voor Taghi en zijn bende. Nu een onderzoek is mosterd na de maaltijd, en verspilling van geld en manuren. Deze vorm van chantage van Taghi is maar op één manier op te lossen, en kost minder dan een euro.
 • Wim Kuijvenhoven

  2 maanden geleden
  In het tevoorschijn halen van de onderste steen is deze overheid niet zo goed. Meestal ontbreekt het ze aan actieve herinneringen. Ook nu lijkt het dat de overheid vast plaats heeft genomen achter het stuur.
 • Jan Berends

  2 maanden geleden
  Dit onderzoek moet volledig los staan van de overheid. Ook de beveiliging en de rol van de overheid hierin moet onderzocht worden. Het wordt tijd voor een gedegen draaiboek voor al dit soort gevallen. Daarna is het duidelijk voor eenieder wat wel en niet door de beugel kan.