Minister van financiën Sigrid Kaag.
Volledig scherm
Minister van financiën Sigrid Kaag. © ANP / ANP

Vrouw (44) die filmde hoe Sigrid Kaag werd lastiggevallen bij haar woning opgepakt door politie

De vrouw (44) die filmde hoe Max van den B. (29) minister van Financiën Sigrid Kaag bij haar woning in Den Haag lastigviel, is door de Haagse politie gearresteerd. Van den B. liep vorige week woensdag met een brandende fakkel langs de woning van de D66-leider en scandeerde complotleuzen.

9 reacties

 • Andre Eggerding

  11 maanden geleden
  Remkes had aangifte moeten doen tegen D66 toen ze hem valselijk beschuldigden van dronkenschap.
 • A.G. de Jong

  11 maanden geleden
  Ze had hen toch gewoon even weg kunnen jagen met haar bezem? Of anders gewoon dreigen om hen in een pad te veranderen, als ze daar niet van op de vlucht slaan!
 • Ed Noorman

  11 maanden geleden
  Heel erg goed gedaan politie!! Zulke asociale rommel moet opgeborgen worden!!
 • Joost Van Zutphen

  11 maanden geleden
  Veel ministers, kamerleden, burgemeesters en wethouders worden zeer vaak bedreigd en als nog mogelijk thuis opgezocht. Een enkeling bijna dagelijks en soms zelfs meer dan 10 jaar lang. Nu gebeurt het één (1) keer bij mevrouw Kaag en dan deze aandacht. Dit is echt schandalig wat de pers nu doet. Besteed eens een tiende van deze aandacht aan die duizenden anderen.
 • Erik Ploeg

  11 maanden geleden
  Zolang de focus van het OM op bescherming van de dader ligt ipv op het slachtoffer blijven dit soort figuren gewoon vrij om te doen en laten wat ze in hun kop krijgen. Het hele justitiële apparaat in NL zou eens grondig op de schop moeten …. maar ja….. hadden we dat ook al niet geconstateerd mbt de Belastingdienst, Sociale zaken, etc. etc…. Ik zie het ook onder dit kabinet allemaal nog niet gebeuren…