Vrouw in bijstand die boodschappen van moeder kreeg moet toch nog 2835 euro terugbetalen

Hoger beroepEen inwoner van Wijdemeren (Noord-Holland) hoeft een terugvordering van ruim 7000 euro voor het aannemen van boodschappen van haar moeder terwijl ze in de bijstand zat, maar gedeeltelijk te betalen. De rechter heeft in hoger beroep de vordering vanochtend verlaagd naar 2835 euro.

17 reacties

 • Frank Bruggeman

  2 jaar geleden
  Waarom hoor ik niemand over het feit dat deze mevrouw die in de bijstand zit kennelijk wel geld heeft om én een auto én een motor en een vakantie in het buitenland te kopen danwel betalen. Dat geld had ze dus ook aan boodschappen kunnen besteden.
 • H d G

  2 jaar geleden
  Je mag je medemens niet helpen?????of helpen Grote schande zeker de wereld draait door
 • gradus hagreis

  2 jaar geleden
  Schade dat dit kan in Nederland niet normaal dat je kind niet mag helpen de arme zijn om rijke te voeden Nederland moet zieg schamen
 • B Zieleman

  2 jaar geleden
  Het kabinet mag miljarden euro's weggeven aan het buitenland, smijt miljarden over de balk, maar een vrouw die haar eerste levensbehoeften van haar moeder krijgt, moet tóch een gedeelte terugbetalen, wat zij waarschijnlijk niet kan opbrengen. Hoe knetter zijn jullie??? Ik kan hier echt niet bij!!!
 • Ria Fokkema

  2 jaar geleden
  Geld voor andere auto, motor en ook nog op vakantie kunnen gaan. Ik droom ervan dat ik dat kan. Terwijl ik al sinds mijn 17e in de zorg werk.dat Als mijn auto het niet doet krijg ik al buikpijn. Ria.