Volledig scherm
PREMIUM
© Studio Ski

‘Vrouw in rolstoel mailde dat ze veel seks met me wilde. Dat hoeft voor mij niet zo’

BV de LiefdeIn de rubriek BV de Liefde vertellen lezers openlijk en anoniem over hun relatie. Dirk (64) zwemt, fietst, gaat naar Feyenoord en geeft gastlessen, maar krijgt bij de vrouwen geen kans. Omdat hij ooit een beroerte heeft gehad.

,,In mijn leven heb ik veel pech gehad met vrouwen. Mijn eerste echtgenote ging vreemd, de tweede maakte schulden achter mijn rug om en de vriendin die ik daarna had, werd ziek en overleed. Met mijn eigen gezondheid ging het ook mis: in 2009 kreeg ik een hersenbloeding tijdens het spelen van een potje rummikub. Toen ik tegen alle verwachtingen in weer bijkwam uit de coma, was ik halfzijdig verlamd. Dat is zo gebleven, maar ik heb al snel opnieuw leren lopen en met de nodige aanpassingen is er een heleboel mogelijk. Ik woon zelfstandig - met begeleiding - en ben op bijna alle fronten een gezond persoon.

  1. Atalay (22) overlijdt na ongeluk, later die dag wordt zijn zoontje geboren

    Atalay (22) overlijdt na ongeluk, later die dag wordt zijn zoontje geboren

    De 29-jarige vrachtwagenchauffeur die vrijdag betrokken raakte bij een dodelijk ongeluk in Amsterdam, moet zich binnenkort voor de rechter verantwoorden. De trucker uit Alkmaar reed op de Keizersgracht over een bromfietser, die ter plekke overleed aan zijn verwondingen. Het ging om de 22-jarige Atalay, wiens vrouw enkele uren later beviel van hun eerste kind. In de omgeving van het slachtoffer is de schok nog altijd enorm.