Op de vierde verdieping van deze flat aan de Kwartelstraat hadden buren last van vliegenoverlast nadat er wekenlang een lichaam in een woning heeft gelegen.
Volledig scherm
Op de vierde verdieping van deze flat aan de Kwartelstraat hadden buren last van vliegenoverlast nadat er wekenlang een lichaam in een woning heeft gelegen. © Frank de Roo

Vrouw ligt wekenlang dood in flat Alphen: vliegenoverlast bij buren

Hij is totaal overstuur. Bijna twee weken geleden werd de buurvrouw van Jan Slagter dood in haar woning aangetroffen. Naast het verdriet hebben de galerijbewoners op de vierde verdieping van de Wielewaalflat aan de Kwartelstraat ook last van vliegen. Slagter neemt dat vooral woningbouwvereniging Woonforte kwalijk.

  1. Boeren verzamelen zich opnieuw met tractoren bij Drentse Wijster voor ‘kopje koffie’

    Boeren verzamelen zich opnieuw met tractoren bij Drentse Wijster voor ‘kopje koffie’

    Bij het Drentse Wijster heeft zich vanavond opnieuw een grote groep boeren verzameld. Ondanks het verbod op demonstraties waarbij landbouwvoertuigen worden ingezet, zijn die ook nu weer aanwezig, aldus de politie. Op sociale media wordt gesproken over ‘naborrelen’ en ‘een trekkerfeestje’. Eerder vandaag leidde een blokkade van afvalverwerker Attero in dezelfde plaats tot de aanhouding van tientallen demonstranten.