Joost Hoving
Volledig scherm
PREMIUM
© Joost Hoving

Waar blijft het concrete plan om de nodige vakmensen op te leiden?

ColumnÖzcan Akyol schrijft drie keer per week over wat hem bezighoudt.

6 reacties

 • JJ Holthaus

  2 weken geleden
  Mooi geschreven
 • Karin Schouten

  3 weken geleden
  Precies! Er werd lange tijd neergekomen op het MBO. Er werd veel te lang niet geluisterd naar de mensen die aan de alarmbel trokken. Mijn vroegere MBO-banen receptioniste/gastvrouw en secretaresse zijn nu vaak vrijwilligersbanen. Er werden ook te weinig mensen opgeleid voor de oude ambachten zoals fietesenmaker, bakker, loodgieter, timmerman e.d. Daar betalen we nu de prijs voor. Goed geschreven Eus!
 • lammert visser

  3 weken geleden
  Özcan Akyol super geschreven.
 • HAM Boelens

  3 weken geleden
  En daarom wordt er enorm misbruik van de gewone man gemaakt die een aannemer, elektricien of bijvoorbeeld een tegelzetter nodig heeft. Ze vragen bedragen daar zeg je u tegen. Om een riolering te ontstoppen €500,- voor 10 minuten werk. Ze laten nog een enorme troep achter ook nog. Dus kom op met de ambachtsschool, Huishoudschool en de detailhandel school.
 • H. Hudepohl

  3 weken geleden
  In de la Öczan Akiol. In de la. Bij al die andere, door hele dure specialisten opgezette en ingediende plannen. Zoals de reeds omstreeks 2008 ingediende waarschuwingen/plannen van een groot tekort aan medewerkers in de techniek, de gezondheidszorg en in de transportwereld ( bus- en vrachtwagenchauffeurs) Dus het ligt al bijna 15 jaar in de la. En ik ben bang dat..........juist ja.