Waar wonen de wolven-welpjes? De Ochtend Show to go neemt in alle vroegte een kijkje op de Veluwe

Op donderdag 20 juni zijn Osama Fanous, van Stichting NewBees en oud-Hollywood correspondent Charlene Heezen te gast in De Ochtend Show to go. De show wordt gepresenteerd door Anne-Marie Fokkens en Jörgen Raymann en is vanaf 07.30 uur live te zien in onze app en op deze site.

Volledig scherm
De Ochtend Show to go: donderdag 20 juni © De Ochtend Show to go

De Syrische Osama Fanous is te gast in het kader van Wereldvluchtelingendag. Hij woont nu 1,5 jaar in Nederland en zet zich via Stichting NewBees in voor vluchtelingen in Nederland.

Morgen gaat ‘Untouchable’, de documentaire over Harvey Weinstein, in première. Oud-Hollywood correspondent Charlene Heezen is te gast om hierover te vertellen.

Daarnaast praten we met Hidde van Warmerdam en Diana Kuip over het WK Voetbal en besteden we aandacht aan de 11stedenzwemtocht van Maarten van der Weijden die morgen van start gaat.

Volg De Ochtend Show to go ook op InstagramTwitter en Facebook en bekijk hieronder de laatste fragmenten uit de show:

Als je liever luistert naar de podcast, ga dan naar Spotify of iTunes.

  1. Temperaturen lopen op tot tropische waarden: hitteplan van kracht en code oranje

    Temperatu­ren lopen op tot tropische waarden: hitteplan van kracht en code oranje

    De komende dagen ligt in een flink deel van het land de temperatuur ruim boven de 30 graden. Vanaf vanmiddag zal code oranje actief worden, maar later deze week is er zelfs kans dat er een weeralarm, een code rood, komt. Het RIVM heeft inmiddels ook een hitteplan afgekondigd voor heel Nederland, waarmee het oproept extra goed te zorgen voor kwetsbare mensen. Extra alertheid kan gezondheidsproblemen door het warme weer beperken. Donderdag wordt de warmste dag van de week met temperaturen oplopend tot 38 graden.