De tekst die de daders achterlieten op het restaurant van een van de bedreigde broers in Ede
Volledig scherm
PREMIUM
De tekst die de daders achterlieten op het restaurant van een van de bedreigde broers in Ede © politie

‘Wat er met je broertje is gebeurd gaat nog veel erger met jou gebeuren’: verdachte van brute afpersing blijft voorlopig in cel

De 35-jarige verdachte uit Rosmalen van een brute afperspoging op een restauranthouder in Ede, en het bijna dood knuppelen van diens jongere broer in Lunteren, blijft sowieso nog tot 1 juli vast zitten.

 1. Tupperware uit de as herrezen: ‘Ik dacht dat ze haar voorraad wilde verkopen’
  PREMIUM

  Tupperware uit de as herrezen: ‘Ik dacht dat ze haar voorraad wilde verkopen’

  Enthousiast probeert Tupperwareconsulent Wilma van Kalkeren uit Herveld kampeerders op de Camping Waalstrand in Gendt warm te maken voor de grote variatie aan (ook nieuwe) kunststof producten voor huishoudelijk gebruik. ,,Toen afgelopen maart als donderslag bij heldere hemel de stekker uit Tupperware Nederland werd getrokken, heb ik nadat ik van de schrik was bekomen, een doorstart gemaakt. En de bestellingen blijven komen.”
 2. Nederlander (18) dood gevonden in België, kwam eerder in opspraak door berucht Snapchatfilmpje
  mogelijke afrekening

  Nederlan­der (18) dood gevonden in België, kwam eerder in opspraak door berucht Snapchat­film­pje

  Op een oever van de Schelde in België is zaterdag het lichaam van een Nederlander gevonden. Het gaat om de 18-jarige Rodinho Breinburg uit Amsterdam. Hij is mogelijk slachtoffer van een afrekening in het criminele milieu, bevestigen bronnen. Breinburg kwam eerder landelijk in opspraak toen hij een filmpje op Snapchat plaatste waarop hij lachend een oudere man vanaf een scooter van zijn fiets trapt.