Wat is het rampgebied als de grootste kernbom op Kiev valt?

De Russische president Vladimir Poetin voert de nucleaire dreiging op en hij ‘bluft niet’, zo zei hij twee weken geleden. Als de grootste kernbom die ooit is getest valt op Kiev, dan vaagt Kiev van de wereldkaart. Maar wat zullen we daarvan merken in Nederland? Hoe groot is het rampgebied?

15 reacties

 • B Zieleman

  4 maanden geleden
  We worden als ienieminilandje dankzij de "elite" in Den Haag en Brussel meegezogen in deze complete waanzin. Weer haantje de voorste spelen, met de gok vooraan staan en ondertussen de gewone burgers laten krimperen. Een stel volwassen kleuters zijn het, bah, maar ondertussen gaan er steeds meer burgers dood in Oekraïne, het wordt van kwaad tot erger. En die Klaus Schwabstein maar lachen...
 • M.H. van den Brink

  4 maanden geleden
  Kan één van de mensen die spreken over paniek zaaien zich nog herinneren wat er gebeurde na de ramp met de kerncentrale in Tsjernobyl in 1986 ? Er kwam toen, in vergelijking met het gebruik van een kernbom, een kleine hoeveelheid straling vrij. Toch werd werden er in heel Europa maatregelen genomen. Met Poetin weet je nooit wat hij gaat doen, dus bereid je voor.
 • Jean-Paul Vos

  4 maanden geleden
  Wat als ... Zover moeten wij het niet laten komen. De Russisch Orthodoxe Kerk zou openlijk moeten uitspreken dat Putin niet goed bezig is en een gesprek met hem aangaan over goed en kwaad. Putin is ervan overtuigd dat hij het juiste doet voor zijn land. Hij houdt zijn bevolking voor dat het Westen de agressor is en hij de vredelievende persoon die slechts zijn land verdedigd.
 • Ton Wissink

  4 maanden geleden
  W. Kloppenburg jodium pillen helpen alleen voor kinderen en wij hebben ze al in huis (verstrekt door de overheid een jaar of 2 geleden). Dit was omdat we in het gebied van een kerncentrale wonen
 • John Kwakkel

  4 maanden geleden
  Ik hoop dat dan het grootste rampgebied Moskou gaat worden.