Joost Hoving
Volledig scherm
PREMIUM
© Joost Hoving

Wat moet Ongehoord Nederland nog meer doen om aan te tonen dat ze kwaadaardig zijn?

columnÖzcan Akyol schrijft drie keer per week over wat hem bezighoudt.

9 reacties

 • Piet Jansen

  2 maanden geleden
  Mooie column en laten we hopen dat er snel een eind komt aan dit onzalige experiment. Het mag inmiddels voor iedereen duidelijk zijn waar ON voor staat en dat ze op geen enkele manier een constructieve bijdrage leveren aan het publieke bestel. Het is niet toevallig dat je er bijna uitsluitend FvD’ers en PVV’ers ziet. Feitelijk is ON de spreekbuis voor die gure partijen met een aanhang die doorgaans gezagsintolerant is, maar wel netjes iedere maand de hand ophouden.
 • A.G. de Jong

  2 maanden geleden
  Wat wel en niet waarheid is, dat is vaak subjectief! Ik vind dat er allerlei onzin over klimaat in het journaal wordt geroepen, moeten we dat dan ook maar verbieden? Of over religie, ik geloof niet dus dan moeten zenders met een religieuze grondslag ook maar weg? Maar ik zou er liever voor pleiten om de publieke omroep in het algemeen af te schaffen. Het is achterhaald, jongeren kijken er überhaupt al nooit meer naar en als het weg is dan zullen we er echt totaal niets aan missen!
 • meneer b kroon

  2 maanden geleden
  ozcan lijkt me geen beginnen aan...wil je al die rare geloven en die duizenden goden in de wereld ook verbieden...doen ze al eeuwen:)))
 • Maarten Graad

  2 maanden geleden
  Je mag best kritisch zijn...maar wel op kloppende gronden en niet de helft van het verhaal vertellen. In de kwestie de groot hebben ze nog nooit aangegeven dat er allang excuses zijn aangeboden over het gebruikt van het woord facisten...maar dat komt ze niet uit...dus noemen het niet...
 • P Schievink

  2 maanden geleden
  Een ander geluid is prima maar geluiden die niet kloppen of niet door redactie gecontroleerd zijn, zijn kwalijk. Dat moet gestopt. De geschiedenis zit vol met dergelijke "bronnen" die hebben geleid tot ellende en oorlog. Ook momenteel speelt zich dat af.