Joost Hoving
Volledig scherm
PREMIUM
© Joost Hoving

We eisen het recht op feesten en vakanties. En een overheid die het allemaal mogelijk maakt

ColumnÖzcan Akyol schrijft drie keer per week over wat hem bezighoudt.

3 reacties

 • M.G. Blom

  4 maanden geleden
  Er zijn 'gewoon' drie factoren die een rol spelen: geld, ikke ikke (en de rest kan ...) enne ... o, ja, het corona-virus dat zich van alle regels etc. niets aantrekt en zich inderdaad in het besmettingsparadijs moet wanen.
 • R.M. Reumer

  4 maanden geleden
  Je slaat de spijker op zijn kop.
 • Otto Hulsman

  4 maanden geleden
  De spijker op zijn kop. We willen als individu maximale vrijheid van handelen, keuze enz., wars van elke vorm van overheidsbemoeienis. Maar leggen de eventuele onwelgevallige gevolgen toch heel makkelijk graag bij de overheid neer. We willen dus graag als individu altijd zelf aan het roer zitten, maar zodra de koers onverhoopt afwijkt, ligt de schuld uiteraard niet bij onszelf.
 1. Rutte door het stof om te snelle versoepelingen: ‘Een inschattingsfout, excuses daarvoor’
  Play
  VIDEO

  Rutte door het stof om te snelle versoepe­lin­gen: ‘Een inschat­tings­fout, excuses daarvoor’

  Demissionair premier Mark Rutte gaat door het stof voor de persconferentie van afgelopen vrijdag, waarin de coronamaatregelen zijn aangescherpt. Toen wilde Rutte niet reflecteren op de koerswijziging van het kabinet. ,,Excuses’’, zegt Rutte nu. ,,Dat was geen goede persconferentie van ons.’’ Hij zegt dat het kabinet een ‘inschattingsfout’ heeft gemaakt door eind juni de meeste coronaregels te laten varen.