ANP
Volledig scherm
PREMIUM
© ANP

Werken de vaccins ook tegen omikron? In Nijmegen zoeken ze dat uit, maar het ergste wordt gevreesd

Ziekenhuizen in de regio kijken met grote zorgen naar de ontwikkelingen rond de nieuwe coronavariant omikron. ,,Als deze te snel dominant wordt en er dan in de ziekenhuizen nog steeds een piek is, krijg je een situatie die de zorg écht niet aan kan.’’

2 reacties

 • W Zijlstra

  2 maanden geleden
  Je moet wel heel gelovig zijn om nu nog te geloven dat het om een dodelijk virus gaat. Mensen wordt wakker. Stop met het NPO kijken. Kijk om je heen. Australië, Oostenrijk, België en Duitsland. Wat is er gebeurt met onze democratie en vrijheid? Nee ik ben geen Wappie.
 • Dirk hoekert

  2 maanden geleden
  Mijn immuumsysteem kan het gelukkig wel aan. Dat van vrijwel iedere gezonde jongere ook. Die besmetten elkaar momenteel expres vanwege een herstelcode van een jaar bij besmetting. Ziek worden ze er toch niet van en dan hoef je niet deel te nemen aan een medisch experiment.
 1. Aangifte tegen Rijksmuseum na handhaven term ‘bersiap’: ‘Racistisch en stigmatiserend’
  tentoonstelling

  Aangifte tegen Rijksmuse­um na handhaven term ‘bersiap’: ‘Racistisch en stigmatise­rend’

  Het Comité Nederlandse Ereschulden doet aangifte tegen het Rijksmuseum omdat het tóch de term ‘bersiap’ gebruikt in een tentoonstelling over de onafhankelijkheidsstrijd van Indonesië. De organisatie vindt de term, waarmee een periode van geweld van Indonesiërs tegen (Indische) Nederlanders wordt aangeduid, ‘racistisch, stigmatiserend en een vorm van geschiedvervalsing'.