Linda Akkermans.
Volledig scherm
PREMIUM
Linda Akkermans. © Joost Hoving

Wie redeneert als John de Mol heeft het inlevingsvermogen van een natte krant

columnLinda Akkermans schrijft drie keer per week over wat haar bezighoudt.

8 reacties

 • Jan Kelder

  4 maanden geleden
  Die John de Mol dacht dat hij er mooi mee weg kwam toen het jaren geleden speelde en denk je nu echt dat hij het niet wist !? En dat gespeelde interview van Keyl met Johnny !!! Johnny had haar zelf uit genodigd voor het programma en interview en denk je dan echt dat de vragen niet van te voren zijn door genomen !!!!!? De Mollen zijn door de mand gevallen !! schijnheilig volkje !!!!! Waarom zegt John niet direct: ik zal met de slachtoffers contact opnemen en kijken wat ik voor hen kan doen !!!
 • M.H. van den Brink

  4 maanden geleden
  John zegt dat er protocollen waren. Dat zal wel, maar waren die ook bekend bij de deelnemers? Protocollen zijn er heel vaak om degene die ze opstelt te vrijwaren. Wij hebben volgens protocol gehandeld. Als je dus iets, wat dan ook, overkomt is het niet erg, als het maar volgens protocol gebeurt. Eerst een zwijgcontract laten tekenen en dan zeggen: " Je had het moeten melden " . Bij wie dan ? De slachtoffers zijn nooit schuldig.
 • Hans Kelderman

  4 maanden geleden
  Het is gewoon weer een voorbeeld dat de leiding te ver afstaat van de werkvloer. De leiding heeft alleen maar oog voor de resultaten, maar niet wat daarvoor nodig is. Overigens daar hebben meerdere instanties last van, kijk maar naar onze regering, die hebben ook geen notie wat in de samenleving gebeurd en leeft. Daardoor ontbreekt het aan visie en is beleid maken onmogelik.
 • ineke boschman

  4 maanden geleden
  excuus aan Erik, ben het helemaal met hem eens, maar tikte per ongeluk zijn reactie als ongepast aan. Julius moet nog maar eens goed nadenken over wat hij daar zegt, zelf natuurlijk nooit in zo'n situatie gezeten.
 • P. Visser

  4 maanden geleden
  MeToo of klokkenluiden, je zet je baan op het spel. Dat remt het melden van misstanden.