Kim van Burk met hondje Sem.
Volledig scherm
PREMIUM
Kim van Burk met hondje Sem. © William Hoogteyling

Wielrenner rijdt dwars over blind hondje Sem (12) heen en racet gewoon door: ‘Echt 'n laffe streek’

Een wielrenner heeft het blinde hondje Sem (12) uit Houten maandagavond met zijn fiets overreden en is vervolgens ijskoud doorgereden. Baasje Kim van Burk (31) is naarstig naar hem op zoek. ,,Ik wil geen geld, maar gewoon een excuus.”

19 reacties

 • Nt Van Ogtrop

  1 dag geleden
  Vorig jaar heb ik mijn hondje ook een malthezer 14 jaar in moeten laten slapen. Afschuwelijk dat wielrenners maar door racen , niet normaal . Gelukkig dat ze haar hondje nog heeft en niet hoeft in te laten slapen
 • Corrie Tiemessen

  2 dagen geleden
  Maar dan nog, als je een hondje aan rijdt, dan stop je toch, en rijd je niet door. je kijkt of het diertje niks mankeert. Vast geen dierenvriend geweest.
 • Fam. Dul

  2 dagen geleden
  Gelukkig zijn we als wielrenners niet allemaal hetzelfde. Een goed herstel gewenst
 • Sander van Schoonhoven

  2 dagen geleden
  E Goedhart; je blinkt zelf anders behoorlijk uit in feitenkennis over klunzigheid. Iemand die met een fiets met dunne bandjes over een hond rijdt en overeind blijft kun je vanalles noemen, maar in elk geval niet klunzig. Je kunt trouwens ook niet erg best gokken, laten we dat maar niet meer doen.
 • E Goedhart

  2 dagen geleden
  Sander van Schoonhoven; Beide partijen gaan niet vrijuit, de eigenaresse van de hond niet omdat zij, ondanks de handicap van het beestje, niet voorkwam dat die de weg op kon komen, en de wielrenner niet omdat die zo klunzig was om het beestje niet te kunnen ontwijken, en vervolgens ook nog door te rijden. Omaatjes op e-bikes zonder helm op zijn in dit verhaal niet relevant. Over gokken gesproken; ik gok dat jij een fanatiek wielrenner bent. Met ogenschijnlijk veel feitenkennis over dit gebeuren