De Oudejaarstrekking is op een lot gevallen dat in een winkel is verkocht.
Volledig scherm
PREMIUM
De Oudejaarstrekking is op een lot gevallen dat in een winkel is verkocht. © Rob Engelaar

Winnaar van 30 miljoen heeft zich nog niet gemeld: 'Mensen moeten het vaak even laten bezinken’

Van de ene op de andere dag multimiljonair worden. De kans is groot dat het een Amersfoorter was die dit weekend een flink gat in de lucht sprong. Het winnende lot met een waarde van maar liefst 30 miljoen euro werd namelijk in de Amersfoortse wijk Vathorst verkocht. Maar wat doet zo’n megagrote geldprijs eigenlijk met je?

4 reacties

 • Pim Willemsen

  3 maanden geleden
  Je hebt een jaar om je te melden, dus als het grote nieuws een beetje is overgewaaid, en je hebt wat advies gekregen van kundige, onafhankelijke mensen, kun je de prijs gaan ophalen. Je kunt het winnende lot ook verkopen, gewoon op marktplaats zetten.
 • W Belt

  3 maanden geleden
  Moet je wel een lot kopen henk
 • henk hartog

  3 maanden geleden
  Wij zouden dit niet eens willen hebben. Het is TE. Dan krijg je ook veel vrienden erbij. Ikzelf zal dan eerst m'n dochters en kleindochters geld geven, dan in de Grote steden wat Daklozen EN Thuislozen opvang openen. Ook Blijf van m'n lijf huizen openen.want ik ben met niks ter wereld gekomen, en ga ook de aarde verlaten met niks
 • wim koelewijn

  3 maanden geleden
  Beginnen Nu al te duimen dat de winnaar zich dit jaar niet laat zien...kassa! Echt een verwerpelijke regel, meldt je je niet binnen een jaar..weg gewonnen prijs..En gezien de enorme omzet m.b.t de lotenverkoop van het oudjaarslot is de totale prijzenpot een schijntje..kassa!!