Mallorca.
Volledig scherm
Mallorca. © Still

Woede om belaagde officier van justitie in zaak-Mallorca, OM onderzoekt smaad en laster

Een officier van justitie wordt op grote schaal lastiggevallen en beschuldigd van belangenverstrengeling in de zaak rondom de op Mallorca doodgeschopte Carlo Heuvelman. Op sociale media wordt de indruk gewekt dat de officier de moeder zou zijn van een van de verdachten, maar dat is onzin. Het Openbaar Ministerie onderzoekt of ze iemand kan vervolgen voor smaad en laster. ,,Onze officier heeft niet de fijnste dag van haar leven.”

4 reacties

 • Nap

  2 jaar geleden
  N.C.Nap Verdachten vrij rond laten lopen is vreemd. Ik hoop dat de ouders van het slachtoffer een top advocaat kunnen inhuren, die deze procedure en deze moord grondig onderzoekt.
 • jos zoet

  2 jaar geleden
  Gaat het OM nu onderzoeken of er sprake is van enige relatie tussen haar en de verdachten of gaan ze na of er op voorhand sprake is van smaad...
 • Pim Willemsen

  2 jaar geleden
  Waarom wordt deze strafrechtzaak naar Nederland verhuisd? Het heeft er de schijn van dat deze Gooise ‘geweldenaren’ uit de wind worden gehouden, in plaats van in een Spaanse cel te zitten. Terug naar Spanje en daar het traject ingaan van rechtzaak. Dat de officier hier doelwit is van intriges lijkt mij het gevolg van de schijn van voorkeurbehandeling. Het is niet goed dat dit gebeurd, maar begrijpelijk.
 • jos zoet

  2 jaar geleden
  Dit soort geruchten wordt wel in de hand gewerkt door het acteren van het OM.... Waarom in Nederland en niet uitleveren aan Spanje?