Johan Vollenbroek, hier in gesprek met boze boeren uit met name de Achterhoek, verzet zich met zijn milieuclub MOB tegen de Formule 1.
Volledig scherm
PREMIUM
Johan Vollenbroek, hier in gesprek met boze boeren uit met name de Achterhoek, verzet zich met zijn milieuclub MOB tegen de Formule 1. © Paul Rapp

Wordt de Grand Prix van Zandvoort alsnog afgelast? Johan Vollenbroek gaat de strijd aan, donderdag is het uur U

POLLDe kans dat de Grand Prix in Zandvoort volgende week alsnog niet doorgaat? ,,Ik schat het op 50 procent’’, zegt stikstofstrijder Johan Vollenbroek die een kort geding tegen het Formule 1-evenement heeft aangespannen. Een ultieme poging van hem om een stokje te steken voor het toch al fel bekritiseerde racefestijn.  

33 reacties

 • Leon van Hengel

  2 jaar geleden
  Ik heb echt mijn broek vol van vent in die banaan. Laat zich maar eens sterk maken tegen de grote vervuilers buiten onze grenzen. Want de de wind waait onze kant op en dat vergeet hij. De wijsneus.
 • Frank Bruggeman

  2 jaar geleden
  Pfffttt.
 • H.W.M. Galle

  2 jaar geleden
  Ik duim voor Vollenbroek. Absurd dat zo’n giga vervuilende racepartij onder deze alarmerende omstandigheden mag worden gehouden.
 • Dik Vriezekolk

  2 jaar geleden
  Ik heb de broek helemaal vol van die Vollenbroek. Bah. .
 • Sanny Klingler-Sadelaar

  2 jaar geleden
  Formule 1 afzeggen, onzin! Ik heb gehoord dat de camping voor vrijwilligers is. Als zij zich gedragen volgens de coronaregels kunnen we daar geen bezwaar tegen hebben. Jammer van de concerten maar als je staat te dansen en te zingen bij zo'n concert is dat wel wat anders dan het circuit met zitplaatsen dat voor 2/3 is gevuld. Er zijn meerdere mensen bezig met het opkloppen van deze zaak, o.a. een negatieve gefrustreerde DJ die elke kans grijpt om 'n frustraties te uiten...