De conductrice was eerder mishandeld en bedreigd door Ismail M. Die werd daarvoor veroordeeld tot enkele maanden cel. In de trein tussen Dordrecht en Den Haag hoopte M. dezelfde opzichter tegen te komen ‘om met haar praten'.
Volledig scherm
PREMIUM
De conductrice was eerder mishandeld en bedreigd door Ismail M. Die werd daarvoor veroordeeld tot enkele maanden cel. In de trein tussen Dordrecht en Den Haag hoopte M. dezelfde opzichter tegen te komen ‘om met haar praten'. © ANP

Wraakzuchtige reiziger pendelt uren op en neer om conductrice te zoeken: ‘Ik wil haar iets aandoen’

Een treinreiziger heeft dagenlang tussen Dordrecht en Den Haag gependeld om oog in oog te komen met een conductrice die hij al eerder mishandelde en bedreigde. Ismail M. (41) was uit op ‘wraak’, zo stelde het Openbaar Ministerie (OM) dinsdag tijdens de rechtszaak tegen de verdachte. ,,Ik wilde alleen praten’’, zei M.

3 reacties

 • Marianne Klaasen

  2 jaar geleden
  Totaal gestoord. Opsluiten en nooit meer los laten, want deze gast is onverbeterlijk. Hoop overlast voor de maatschappij. Kost een heleboel geld zulke processen. Als je je zo misdraagt, heb je wat mij betreft zelfs geen recht van spreken. Het wordt tijd dat er eens meer wordt stil gestaan met de impact van zulk gedrag op de slachtoffers. Nog even en dan wordt de dader het slachtoffer. Dat is ook wat er mis is met de rechtspraak in ons land.
 • henk hartog

  2 jaar geleden
  Wat doen ze hier eigenlijk. Ga lekker werken, dan kun je de vrouwen met rust laten, of pak je koffer,.. Ongelooflijk verhaal.. DE Mens wordt steeds gekker
 • Bas Schubert

  2 jaar geleden
  Gestoord!