Saskia Noort.
Volledig scherm
PREMIUM
Saskia Noort. © Shody Careman

Zijn er van de waarheid twee, drie of ontelbaar veel versies? Nee, natuurlijk niet

ColumnSaskia Noort schrijft op deze plek wekelijks over nieuws dat haar raakt. Deze week heeft ze het aan de stok met mensen die een ‘andere waarheid’ aanhangen. ,,Het is godsonmogelijk dat er zowel 20.000 als 250.000 demonstranten door Amsterdam lopen.’’

3 reacties

 • A.G. de Jong

  1 week geleden
  Of het anti-malariamddel hydroxychloroquine effectief is tegen Corona, dat durf ik niet te zeggen. De meningen verschillen, maar er zijn wel aanwijzingen dat het helpt in een vroeg stadium van de besmetting. Maar dat het hartritmestoornissen veroorzaakt is pertinent niet waar, dat was ooit in het Medisch-wetenschappelijk tijdsschrift de Lancet gepubliceerd, maar werd later ingetrokken omdat het nepnieuws bleek te zijn! Dat kun je zelf verifiëren.
 • M. Vruggink

  2 weken geleden
  Mooie maar vooral goede column. Te hopen dat het helpt terug te keren naar meer realiteit en minder complotdenken.
 • Elwis

  2 weken geleden
  👏🏻 Goed gezegd!! 👍🏻
 1. 1,1 miljoen Kopen zonder kijken-kijkers zien hoe Lumanda twijfelt Urk te verruilen voor onprettig huis in Almere
  Update

  1,1 miljoen Kopen zonder kij­ken-kij­kers zien hoe Lumanda twijfelt Urk te verruilen voor onprettig huis in Almere

  Het is tijd om te gaan. Dat waren de woorden van Lumanda en Marloes gisteravond in Kopen zonder kijken, zo zagen 1,1 miljoen mensen. Het stel klapte zowat uit hun huis op Urk, maar een woning vinden bleek niet zo makkelijk te zijn. En toen er dan eindelijk een paleisje in Almere gevonden was voor de dames, sloeg de paniek bij Urker Lumanda toe. ,,Ik voel me niet thuis”, constateerde ze.