Jesse van Dijk: ,,Als je lichamelijke of mentale problemen hebt, praat erover. Als dat thuis niet kan, doe dat dan met je mentor of iemand anders van school."
Volledig scherm
PREMIUM
Jesse van Dijk: ,,Als je lichamelijke of mentale problemen hebt, praat erover. Als dat thuis niet kan, doe dat dan met je mentor of iemand anders van school." © Ed van Alem

Zó slaagde de zieke Jesse (15), en dat viel ook de minister op: ‘Praat over je problemen’

Geslaagd voor je middelbare school? Dan ben je een topper. De 15-jarige Jesse van Dijk uit Sint Hubert is misschien nog iets meer dan dat. Jesse is ziek. Vrijdag krijgt hij van zijn school, het Merletcollege in Mill, zijn welverdiende mavodiploma. Onlangs kreeg hij van de minister felicitaties én taart. 

3 reacties

 • bea weetink

  1 maand geleden
  Gefeliciteerd!!! ook mijn zoon heeft een aangeboren bindweefselaandoening Veds het vasculaire type ongeneeslijk met Fatale afloop maar ook hij is geslaagd 🥳 heeft heel veel moeite gekost maar met doorzettingsvermogen komen ze heel ver!!!
 • GHJ Brunink

  1 maand geleden
  Gefeliciteerd Jesse. Geweldig gedaan. Welverdiend. Ik hoop dat mijn kleindochter met longcovid ook een goede uitslag krijgt vrijdag. Met 1 lesuur per dag op school uitkiezen, daarna opgebrand zijn. Zij heeft het ook verdient.
 • Joop Dep

  1 maand geleden
  van harte gefeliciteerd met je diploma