Op de A73 bij Vierlingsbeek is een auto uitgebrand bij een ongeluk. De bestuurder is zwaargewond naar het ziekenhuis gebracht.
Volledig scherm
PREMIUM
Op de A73 bij Vierlingsbeek is een auto uitgebrand bij een ongeluk. De bestuurder is zwaargewond naar het ziekenhuis gebracht. © SK-Media

Zwaargewonde bestuurder uit brandend autowrak gehaald, ‘ze hebben zijn leven gered’

De bestuurder van een auto is zondagochtend zwaargewond geraakt bij een ongeluk op A73 bij Vierlingsbeek. Omstanders hebben de man uit het brandende wrak gered. ,,Als hij het overleeft, hebben ze zijn leven gered’’, zegt een getuige.

  1. LIVE | Bijna 100.000 besmettingen, Aboutaleb dreigt Feyenoord met wedstrijden zonder publiek

    LIVE | Bijna 100.000 besmettin­gen, Aboutaleb dreigt Feyenoord met wedstrij­den zonder publiek

    Het aantal coronabesmettingen is in de afgelopen 24 uur met 2223 gestegen. Voor het eerst komt het aantal gemelde positieve tests in een etmaal boven de 2000 uit. Op zondag meldde het coronadashboard van de overheid 1849 nieuwe gevallen. Daarnaast registreerden de gezondheidsdiensten 26 ziekenhuisopnames en twee sterfgevallen, blijkt uit de data van het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM).Ook vandaag lees je in dit liveblog alles over het coronavirus. De ontwikkelingen van de afgelopen dagen staan hier.