Restaurant Fling aan de Dommelstraat in Eindhoven moet deuren voor twee weken sluiten.
Volledig scherm
PREMIUM
Restaurant Fling aan de Dommelstraat in Eindhoven moet deuren voor twee weken sluiten. © Facebook/Fling

‘Zware boete’ voor restaurant: personeel zit na sluitingstijd op terras, gemeente sluit deuren

Restaurant Fling aan de Dommelstraat in Eindhoven moet de deuren voor twee weken sluiten van de gemeente. Boa's hadden het personeel woensdagavond na sluitingstijd op het gesloten terras zien zitten. ,,Dit is onrecht en ik sta machteloos”, reageert eigenaresse Ling Zhang. 

18 reacties

 • A.G. de Jong

  2 jaar geleden
  Alle maatregelen tegen Corona zijn in de praktijk vele malen schadelijker voor onze samenleving dan het virus zelf. Daar zijn ontelbaar veel voorbeelden van, en dit is daar ook illustratief voor. Vroeger was je blij als je politie of BOA’s in de winkelstraat zag, het gaf je een prettig en veilig gevoel. Maar nu worden ze met wantrouwen bekeken, alsof het bezetters zijn. Dus gefeliciteerd overheid, voor het verzieken van onze samenleving!
 • jos zoet

  2 jaar geleden
  Belachelijk! Elders blijven ze maar waarschuwen en hangen de onderwijzer uit Zo krijg je nooit het respect wat je blijkbaar niet verdient..
 • Melle van der Meulen

  2 jaar geleden
  Uitbater kent niet de juiste mensen bij de gemeente en op Handhaving. ‘Niet belangrijk WAT je kent, maar WIE je kent’, zei mijn wijze vader zaliger altijd. Zou de broer van de burgemeester of zoon van een van de wethouders dezelfde maatregel opgelegd krijgen als zij als uitbater deze ‘overtreding’ maken? Of heeft deze uitbater te weinig drankjes gratis weggegeven aan de juiste mensen? En zeg niet ‘dat gebeurt in NL niet’, want ik kan een boek schrijven over stille corruptie in Nederland!
 • Lubbers

  2 jaar geleden
  Ruikt naar empathieloze uitslovers van een andere planeet
 • M.G. Blom

  2 jaar geleden
  Wat een idioterie. Ik schaam me voor zulke ambtenarij, terwijl ik zelf feitelijk ook ambtenaar ben, zij het 'in een andere tak van sport'.