Restaurant Fling aan de Dommelstraat in Eindhoven moet deuren voor twee weken sluiten.
Volledig scherm
PREMIUM
Restaurant Fling aan de Dommelstraat in Eindhoven moet deuren voor twee weken sluiten. © Facebook/Fling

‘Zware boete’ voor restaurant: personeel zit na sluitingstijd op terras, gemeente sluit deuren

Restaurant Fling aan de Dommelstraat in Eindhoven moet de deuren voor twee weken sluiten van de gemeente. Boa's hadden het personeel woensdagavond na sluitingstijd op het gesloten terras zien zitten. ,,Dit is onrecht en ik sta machteloos”, reageert eigenaresse Ling Zhang. 

18 reacties

 • A.G. de Jong

  2 maanden geleden
  Alle maatregelen tegen Corona zijn in de praktijk vele malen schadelijker voor onze samenleving dan het virus zelf. Daar zijn ontelbaar veel voorbeelden van, en dit is daar ook illustratief voor. Vroeger was je blij als je politie of BOA’s in de winkelstraat zag, het gaf je een prettig en veilig gevoel. Maar nu worden ze met wantrouwen bekeken, alsof het bezetters zijn. Dus gefeliciteerd overheid, voor het verzieken van onze samenleving!
 • jos zoet

  2 maanden geleden
  Belachelijk! Elders blijven ze maar waarschuwen en hangen de onderwijzer uit Zo krijg je nooit het respect wat je blijkbaar niet verdient..
 • Melle van der Meulen

  2 maanden geleden
  Uitbater kent niet de juiste mensen bij de gemeente en op Handhaving. ‘Niet belangrijk WAT je kent, maar WIE je kent’, zei mijn wijze vader zaliger altijd. Zou de broer van de burgemeester of zoon van een van de wethouders dezelfde maatregel opgelegd krijgen als zij als uitbater deze ‘overtreding’ maken? Of heeft deze uitbater te weinig drankjes gratis weggegeven aan de juiste mensen? En zeg niet ‘dat gebeurt in NL niet’, want ik kan een boek schrijven over stille corruptie in Nederland!
 • Lubbers

  2 maanden geleden
  Ruikt naar empathieloze uitslovers van een andere planeet
 • M.G. Blom

  2 maanden geleden
  Wat een idioterie. Ik schaam me voor zulke ambtenarij, terwijl ik zelf feitelijk ook ambtenaar ben, zij het 'in een andere tak van sport'.
 1. 1,1 miljoen Kopen zonder kijken-kijkers zien hoe Lumanda twijfelt Urk te verruilen voor onprettig huis in Almere
  Update

  1,1 miljoen Kopen zonder kij­ken-kij­kers zien hoe Lumanda twijfelt Urk te verruilen voor onprettig huis in Almere

  Het is tijd om te gaan. Dat waren de woorden van Lumanda en Marloes gisteravond in Kopen zonder kijken, zo zagen 1,1 miljoen mensen. Het stel klapte zowat uit hun huis op Urk, maar een woning vinden bleek niet zo makkelijk te zijn. En toen er dan eindelijk een paleisje in Almere gevonden was voor de dames, sloeg de paniek bij Urker Lumanda toe. ,,Ik voel me niet thuis”, constateerde ze.