1. Kritiek op stel dat in safaristijl trouwde met daarbij als zebra's beschilderde ezels

  Kritiek op stel dat in safari­stijl trouwde met daarbij als zebra's beschilder­de ezels

  Dierenactivisten zijn woest op een Spaanse koppel dat afgelopen zaterdag tijdens hun huwelijksfeest in safaristijl in de kustplaats Cádiz (Andalusië) twee ezels liet beschilderen met witte verf en zwarte zebrastrepen. Een voorbijganger die de knullig getransformeerde hoefdieren spotte, zette beelden daarvan op Facebook. ,,Een beschamende en infantiele vorm van dierenmishandeling”, luidt zijn felle kritiek.
 1. Popeye-bodybuilder wil af van met olie gevulde megabiceps

  Popeye-bodybuil­der wil af van met olie gevulde megabiceps

  Kirill Tereshin (22), een Russische bodybuilder met biceps die door synthetische olie-injecties minstens zo groot als een voetbal zijn geworden, is in zijn vaderland een geldinzamelingactie begonnen om het spul weer uit zijn armen te kunnen laten halen. Een noodzakelijke operatie, want als dat niet heel snel gebeurt, bestaat de kans dat de ledematen van deze menselijke ‘Popeye’ verlamd raken en in het ergste geval geamputeerd moeten worden.
 1. Verzorgers vrezen voor leven van wereldberoemde obesitasaap Uncle Fatty
  video

  Verzorgers vrezen voor leven van wereldbe­roem­de obesitas­aap Uncle Fatty

  Medewerkers van een dierenopvang in de Thaise hoofdstad Bangkok vrezen voor het leven van Uncle Fatty: een 20-jarige langstaart makaak die al jaren last heeft van obesitas. De minstens 27 kilo wegende primaat werd door zijn omvang en foto's die toeristen op sociale media plaatsten wereldberoemd. Volgens de opvang is het gigantische dier al vier maanden spoorloos. Ingeschakelde artsen stellen dat de aap vrijwel zeker is overleden aan zijn extreme eetlust.
 1. Begrafenisonderneemster (24) wil dolgraag kind van 79-jarige echtgenoot

  Begrafenis­on­der­neem­ster (24) wil dolgraag kind van 79-jarige echtgenoot

  Amerikaanse media raken niet uitgepraat over een opvallend liefdeskoppel uit Sheridan (Arkansas) dat bestaat uit de 24-jarige begrafenisonderneemster Alexis Reid en haar kersverse echtgenoot Charles Tadlock (bijna 80). Ondanks een leeftijdsverschil van 55 jaar wil het eind vorig jaar getrouwde stel, dat elkaar in 2017 ontmoette tijdens de uitvaart van Tadlock's vrouw, zo snel mogelijk een kindje op de wereld zetten.
 1. Terugvlucht van vrijgezellenfeest verandert in nachtmerrie van 26 uur

  Terug­vlucht van vrijgezel­len­feest verandert in nachtmer­rie van 26 uur

  De stunt die elf vrienden van de 43-jarige Brit Iain Tate hadden bedacht als hilarisch bedoelde afsluiter van zijn vrijgezellenfeest in de Spaanse badplaats Marbella is volledig uit de hand gelopen. Na afloop van de festiviteiten kreeg de toekomstige bruidegom vliegtickets voor vier vluchten door vijf landen om thuis te komen. Dat had hooguit een paar uurtjes moeten duren, maar door pure pech deed Tate er uiteindelijk 26 uur over.