Volledig scherm
© ThinkStock

Amerikaanse oma (50) bevalt onverwachts van zoon

Ze zou al een jaar in de overgang zijn, maar tot haar eigen verbazing bleek de Amerikaanse Michelle Hall al 26 weken zwanger te zijn. ,,Ik deed voor de zekerheid een test, puur om die mogelijkheid uit te sluiten’’, zegt de moeder van vier en oma van twee kleinkinderen tegen Naples Daily News. ,,Iedereen in mijn omgeving was in shock.’’

Hall was nauwelijks aangekomen en had evenmin last van typische zwangerschapskwaaltjes. Ze kampte wel al maanden met buikpijn, maar ze ging er vanuit dat die pijn werd veroorzaakt door haar menopauze en de auto-immuunziekte waar ze aan lijdt. ,,Stomverbaasd was ik toen die test positief bleek’’, aldus de Amerikaanse.

Ze mag dan verrast zijn, Hall meldt wel zielsgelukkig te zijn met haar zoon, die ze Grayson heeft genoemd. In het begin had het jongetje last van slaapapneu, maar inmiddels gaat het een stuk beter met hem. 

  1. Nieuw horrorincident in verpleeghuis waar comapatiënte zwanger raakte van verpleger

    Nieuw horrorinci­dent in verpleeg­huis waar comapatiën­te zwanger raakte van verpleger

    Een verzorgingstehuis in de Amerikaanse stad Phoenix (Arizona) - waar vorig jaar een 29-jarige comapatiënte zwanger raakte na ongewenst contact met een verpleger - is opnieuw in opspraak geraakt door een horrorverhaal. De overheid dreigt de vergunning van de instelling in te trekken, omdat recent meermaals maden werden aantroffen onder het verband van een man met een stoma. ,,Een extreem zorgwekkend incident in de patiëntenzorg”, briest het ministerie van Volksgezondheid in Arizona.