Volledig scherm
De wagen werd maandag getakeld op politiebevel. © RV

Belgisch plaatsje na zes jaar verlost van wortelschietende auto

Een Opel die zes jaar lang in een straat in het Belgische Mortsel geparkeerd stond, is eindelijk weg. Omdat alle autopapieren in orde zijn, was het moeilijk voor de politie om op te treden. Na enkele tevergeefse pogingen om de eigenaar te contacteren, besliste de politie uiteindelijk toch om het voertuig weg te takelen.

Buurtbewoners zijn opgelucht dat de geparkeerde Opel in hun straat eindelijk weg is. Het voertuig stond er namelijk al zes jaar wortel te schieten. 

Het lukte de politie niet om in contact te komen met de eigenaar. Daarom werd uiteindelijk besloten, na zes jaar,  het voertuig weg te takelen. Gisteren was het zover. De eigenaar kan zijn wagen komen halen bij een takelbedrijf in Lier. Als hij de auto niet komt ophalen, zal hij worden verkocht. De opbrengst van de verkoop zullen dan de takelkosten vergoeden. 

Op de plek waar de auto stond werd veel onkruid aangetroffen. De reinigingsdienst heeft de parkeerplaats van de wagen laten schoonmaken. 

Volledig scherm
Het stadsbestuur liet de ‘parkeerplaats’ na het takelen schoonmaken. © rv
  1. Scamp the Tramp is officieel de lelijkste hond ter wereld

    Scamp the Tramp is officieel de lelijkste hond ter wereld

    Scamp the Tramp nam het dit jaar bij de verkiezing van de lelijkste hond ter wereld op tegen 18 andere viervoeters en ging uiteindelijk met de hoofdprijs aan de haal. De straathond (rassencombinatie onbekend) werd in 2014 door zijn baasje op het nippertje van de dood gered. Ze haalde hem van de weg en wist dat ze de juiste keuze had gemaakt toen hij in de auto meedanste op Bob Marley. Baasje en hond zijn nu een trofee en 1.500 dollar rijker.
  2. Nieuw horrorincident in verpleeghuis waar comapatiënte zwanger raakte van verpleger

    Nieuw horrorinci­dent in verpleeg­huis waar comapatiën­te zwanger raakte van verpleger

    Een verzorgingstehuis in de Amerikaanse stad Phoenix (Arizona) - waar vorig jaar een 29-jarige comapatiënte zwanger raakte na ongewenst contact met een verpleger - is opnieuw in opspraak geraakt door een horrorverhaal. De overheid dreigt de vergunning van de instelling in te trekken, omdat recent meermaals maden werden aangetroffen onder het verband van een man met een stoma. ,,Een extreem zorgwekkend incident in de patiëntenzorg”, briest het ministerie van Volksgezondheid in Arizona.