Volledig scherm
Andy en zijn vrouw Meaghan tijdens hun sprookjesachtige huwelijksfeest in Mexico. © rv

Man biedt trouwring na zes dagen huwelijk te koop aan op internet

Een bedrogen echtgenoot heeft na zes dagen huwelijk zijn ring en die van zijn vrouw op internet te koop aangeboden. De vrouw biechtte een paar dagen nadat ze haar jawoord gegeven had op dat ze op haar vrijgezellenavond een affaire was begonnen met een goede vriend van haar echtgenoot.

De verongelijkte Andy Mitchell uit Fife in Schotland bood een foto van de ringen die hij en zijn vrouw Meaghan elkaar in Mexico om de vinger hadden geschoven aan op een gesloten Facebookpagina waar mensen uit Fife dingen te koop aanbieden.

'Geen geheimen voor elkaar'

,,We hadden geen geheimen voor elkaar en vertrouwden elkaar helemaal”, zegt Mitchell. Aan dat vertrouwen kwam abrupt een einde toen Meaghan haar echtgenoot opbelde met de mededeling dat hij hun huis moest verlaten omdat ze tijdens haar vrijgezellenavond acht weken eerder een affaire begonnen was met zijn vriend. De vriend in kwestie lichtte Mitchell ook in met de mededeling dat hij ,,het ging proberen met Meaghan.”

,,Ik ken hem al tien jaar, we gingen regelmatig een biertje drinken in de pub. Hij zei dat hij mijn vrouw wilde hebben”, zegt Mitchell. ,,Ik heb hem succes gewenst”, zegt hij sarcastisch. ,,Hij zal het nodig hebben.”

Volledig scherm
Andy Mitchell en Meaghan toen alles nog koek en ei was. © rv

De 41-jarige Mitchell, die een zoontje van tien uit een eerdere relatie heeft, blijft verbitterd achter. ,,Meaghan heeft me gebruikt. Ik betaalde altijd alles, ze werkt niet eens. De laatste keer dat ik haar sprak, zei ze dat hij zoveel beter was in bed dan ik.”

De 21-jarige Meaghan heeft inmiddels ook in de Britse media toegegeven dat ze een affaire begonnen is met een andere man, maar benadrukt dat ze niet met elkaar naar bed zijn geweest tot ná het huwelijk. ,,We hebben geen seks gehad op mijn vrijgezellenfeest – alleen na de trouwerij. We weten wat we gedaan hebben en nemen alle verantwoordelijkheid op ons."

Onkosten

Andy vraagt slechts 400 Britse pond (zo'n 455 euro) voor de ringen. Het luxe trouwfeest in Mexico heeft hem omgerekend zo'n 34.000 euro gekost. Daarbovenop komen nog eens de kosten voor de operatie die Mitchell onderging om zijn vasectomie ongedaan te laten maken, omdat zijn jonge bruid graag kinderen wilde. Die operatie kostte hem 2.275 euro.

Volledig scherm
Het bericht dat Andy op Facebook plaatste. © Facebook/rv
  1. Zwerfpup met dodelijke tumor wordt politiehond: ‘Eddie krijgt de beste zes maanden van zijn leven’

    Zwerfpup met dodelijke tumor wordt politie­hond: ‘Eddie krijgt de beste zes maanden van zijn leven’

    Politieagenten in de Amerikaanse plaats Pasco dachten aanvankelijk dat straathondje Eddie door een auto was aangereden toen ze hem vonden. Het dier was blind aan een oog en zwierf al een maand over straat. Een dierenarts ontdekte dat de pup een tumor heeft en daardoor minder dan een jaar te leven. Voorzien van een eigen uniform, compleet met insignes, schittert Eddie nu als politiehond.
  2. Gewichtheffer van 444 kilo zoekt droomvrouw: ‘Graag fors gebouwd anders verpletter ik haar’

    Gewichthef­fer van 444 kilo zoekt droomvrouw: ‘Graag fors gebouwd anders verpletter ik haar’

    Arbab Khizer Hayat, een 27-jarige en 444 kilo zware gewichtheffer uit de Pakistaanse stad Mardan, is naarstig op zoek naar een vrouw in zijn leven. De kolossale krachtpatser stelt wel een paar eisen aan zijn toekomstige echtgenote. Ze moet minimaal 100 kilo wegen en een lengte hebben van 1,90 meter. ,,De bijna driehonderd vriendinnen die ik de afgelopen jaren had, waren allemaal te licht gebouwd en klein van stuk waardoor ze het risico liepen door mij te worden verpletterd.”