Volledig scherm
© Facebook

Vrouw kiekt vieze hotelkamer om te klagen, maar onder matras wacht grootste verrassing

De Noord-Ierse Natasha Connor (33) zal zich haar trip naar Londen van afgelopen weekend nog lang heugen. De vrouw boekte een kamer in The Park Hotel. Maar toen ze daar vrijdag incheckte met haar partner Eamon en haar twee dochters, bleek het niet te zijn wat ze gedacht had. Ze vond de kamer vies en besloot er foto’s van te nemen. En daarbij keek ze ook onder het matras.

Het weekendje was eigenlijk een kerstcadeau dat ze haar dochters Chelsea (11) en Sophie (15) had gegeven. Ze had voor The Park Hotel gekozen omdat het handig dichtbij Buckingham Palace lag.

Toen het gezin aankwam, vond Connor het vreemd dat ze het verblijf vooruit moest betalen. Toen ze de kamer in de kelder binnenging, bleek al snel waarom. ,,Er kwam ons een walgelijke geur tegemoet'', schreef ze op Facebook. ,,Het was even slikken, maar we besloten ons weekend niet te laten vergallen en pakten onze koffers uit. Hoe meer ik rondkeek, hoe meer vuil ik echter zag. We wisten dat het een budgethotel was, maar dit ging echt te ver.''

Ook de bedden bleken kapot, waardoor ze last kregen van hun rug. Uiteindelijk besloot Connor zondag foto’s te nemen, zodat ze een klacht kon indienen. Daarbij keek ze ook onder het matras van het bed waarin haar dochters hadden geslapen. ,,Wat we daar vonden, schokte ons pas echt'', aldus de vrouw. ,,Er lagen drie grote messen. Mijn dochters waren echt bang.''

Traumatisch

Het was extra traumatisch voor Connor, omdat haar vader achttien jaar geleden doodgestoken werd. ,,Ik had al gehoord over de vele steekpartijen dit jaar in Londen en dat had me al onrustig gemaakt'', schreef ze. ,,Maar om dan messen te vinden onder je matras. Ik vraag me af waarvoor ze gediend kunnen hebben. En waarom ze daar lagen. Het was echt een griezelige ervaring.”

Lees door onder de foto.

Volledig scherm
© Facebook

Het gezin belde de politie, die de messen kwam ophalen. Vervolgens ging Connor verhaal halen aan de receptie van The Park Hotel. Ze eiste ook haar geld terug, maar botste op een muur van onbegrip. ,,Ze zeiden dat de baas er niet was en dat niemand zijn nummer had'', aldus de vrouw.

Toen ze weer thuis was en het hotel belde om de manager te spreken, lukte dat opnieuw niet. ,,Het is belachelijk. We krijgen ons geld niet terug en ze laten me zelfs niet met de manager praten. Messen op je kamers hebben, is iets serieus. Ze willen het niet eens toegeven.''

Schaduw

De vrouw deelde de beelden en haar verhaal dan maar op sociale media. ,,Het heeft een schaduw over onze trip geworpen en mijn dochters hadden er het hele jaar naar uitgekeken”, schreef ze.

De Britse krant The Sun probeerde een reactie van The Park Hotel te krijgen, maar kreeg geen commentaar.

 1. Baasje in quarantaine stuurt keffertje naar winkel voor zak chips: ‘En ze slaagde in haar missie’

  Baasje in quarantai­ne stuurt keffertje naar winkel voor zak chips: ‘En ze slaagde in haar missie’

  Een man uit het Mexicaanse Pesqueria die in zelfquarantaine zit om zichzelf tegen het coronavirus te beschermen, heeft zijn chihuahua naar een supermarkt aan de overkant van de straat gestuurd voor een zak chips. Hij stopte geld en een boodschappen- en uitlegbriefje onder de halsband, waarna het keffertje al kwispelend de winkel in zou zijn gelopen. Volgens het baasje slaagde het teefje met vlag en wimpel voor deze ingewikkelde missie.
 2. Extreem rimpelige en ‘chagrijnige’ naaktkat Xherdan hit op sociale media: ‘Hij doet geen vlieg kwaad’

  Extreem rimpelige en ‘chagrijni­ge’ naaktkat Xherdan hit op sociale media: ‘Hij doet geen vlieg kwaad’

  Een 6-jarige sphynx (Canadese naaktkat) uit de Zwitserse plaats Rüti, even ten zuiden van Zürich, is in korte tijd uitgegroeid tot één van de populairste poezen op sociale media. ‘Lelijke’ Xherdan dankt zijn faam niet alleen aan het feit dat hij zo goed als geen haren heeft, maar vooral aan zijn extreme rimpels, formaat, knalblauwe ogen en een voortdurend chagrijnige blik.
 3. Donkere moeder verft haar rood omdat niemand gelooft dat roodharig en blank zoontje van haar is

  Donkere moeder verft haar rood omdat niemand gelooft dat roodharig en blank zoontje van haar is

  Ebony Lumpkin (30), een donkere vrouw uit de Amerikaanse staat Virginia, heeft uit pure wanhoop haar zwarte lokken rood geverfd, omdat haar 7-jarige zoontje Matthew - een jongetje dat met een blanke huid en knalrood haar is geboren - op school wordt gepest. Volgens zijn moeder krijgt het ventje bijna dagelijks van klasgenootjes te horen dat Ebony niet zijn biologische moeder is of dat hij geadopteerd of gestolen is. ,,Niemand gelooft dat Matthew mijn bloedeigen kind is.”
 4. Identiekste eeneiige tweeling ter wereld onder vuur wegens gevaarlijke levensstijl

  Identiek­ste eeneiige tweeling ter wereld onder vuur wegens gevaarlij­ke levens­stijl

  De Australische zussen Anna en Lucy DeCinque - die de identiekste eeneiige tweeling ter wereld worden genoemd - worden bedolven onder de kritiek omdat ze op filmkanaal YouTube hebben verklaard dat ze minimaal zes uur per dag fanatiek fitnessen en alleen iets eten voor het slapen gaan. Volgens velen is de levensstijl van de 34-jarige brunettes ‘potentieel dodelijk’ maar de beroemde dames halen hun schouders op over alle ophef. ,,We zijn gewoon excentriek en kunnen geen maat houden”, roepen ze in koor.