Volledig scherm
© Facebook

Vrouw kiekt vieze hotelkamer om te klagen, maar onder matras wacht grootste verrassing

De Noord-Ierse Natasha Connor (33) zal zich haar trip naar Londen van afgelopen weekend nog lang heugen. De vrouw boekte een kamer in The Park Hotel. Maar toen ze daar vrijdag incheckte met haar partner Eamon en haar twee dochters, bleek het niet te zijn wat ze gedacht had. Ze vond de kamer vies en besloot er foto’s van te nemen. En daarbij keek ze ook onder het matras.

Het weekendje was eigenlijk een kerstcadeau dat ze haar dochters Chelsea (11) en Sophie (15) had gegeven. Ze had voor The Park Hotel gekozen omdat het handig dichtbij Buckingham Palace lag.

Toen het gezin aankwam, vond Connor het vreemd dat ze het verblijf vooruit moest betalen. Toen ze de kamer in de kelder binnenging, bleek al snel waarom. ,,Er kwam ons een walgelijke geur tegemoet'', schreef ze op Facebook. ,,Het was even slikken, maar we besloten ons weekend niet te laten vergallen en pakten onze koffers uit. Hoe meer ik rondkeek, hoe meer vuil ik echter zag. We wisten dat het een budgethotel was, maar dit ging echt te ver.''

Ook de bedden bleken kapot, waardoor ze last kregen van hun rug. Uiteindelijk besloot Connor zondag foto’s te nemen, zodat ze een klacht kon indienen. Daarbij keek ze ook onder het matras van het bed waarin haar dochters hadden geslapen. ,,Wat we daar vonden, schokte ons pas echt'', aldus de vrouw. ,,Er lagen drie grote messen. Mijn dochters waren echt bang.''

Traumatisch

Het was extra traumatisch voor Connor, omdat haar vader achttien jaar geleden doodgestoken werd. ,,Ik had al gehoord over de vele steekpartijen dit jaar in Londen en dat had me al onrustig gemaakt'', schreef ze. ,,Maar om dan messen te vinden onder je matras. Ik vraag me af waarvoor ze gediend kunnen hebben. En waarom ze daar lagen. Het was echt een griezelige ervaring.”

Lees door onder de foto.

Volledig scherm
© Facebook

Het gezin belde de politie, die de messen kwam ophalen. Vervolgens ging Connor verhaal halen aan de receptie van The Park Hotel. Ze eiste ook haar geld terug, maar botste op een muur van onbegrip. ,,Ze zeiden dat de baas er niet was en dat niemand zijn nummer had'', aldus de vrouw.

Toen ze weer thuis was en het hotel belde om de manager te spreken, lukte dat opnieuw niet. ,,Het is belachelijk. We krijgen ons geld niet terug en ze laten me zelfs niet met de manager praten. Messen op je kamers hebben, is iets serieus. Ze willen het niet eens toegeven.''

Schaduw

De vrouw deelde de beelden en haar verhaal dan maar op sociale media. ,,Het heeft een schaduw over onze trip geworpen en mijn dochters hadden er het hele jaar naar uitgekeken”, schreef ze.

De Britse krant The Sun probeerde een reactie van The Park Hotel te krijgen, maar kreeg geen commentaar.

  1. Zwerfpup met dodelijke tumor wordt politiehond: ‘Eddie krijgt de beste zes maanden van zijn leven’

    Zwerfpup met dodelijke tumor wordt politie­hond: ‘Eddie krijgt de beste zes maanden van zijn leven’

    Politieagenten in de Amerikaanse plaats Pasco dachten aanvankelijk dat straathondje Eddie door een auto was aangereden toen ze hem vonden. Het dier was blind aan een oog en zwierf al een maand over straat. Een dierenarts ontdekte dat de pup een tumor heeft en daardoor minder dan een jaar te leven. Voorzien van een eigen uniform, compleet met insignes, schittert Eddie nu als politiehond.
  2. Gewichtheffer van 444 kilo zoekt droomvrouw: ‘Graag fors gebouwd anders verpletter ik haar’

    Gewichthef­fer van 444 kilo zoekt droomvrouw: ‘Graag fors gebouwd anders verpletter ik haar’

    Arbab Khizer Hayat, een 27-jarige en 444 kilo zware gewichtheffer uit de Pakistaanse stad Mardan, is naarstig op zoek naar een vrouw in zijn leven. De kolossale krachtpatser stelt wel een paar eisen aan zijn toekomstige echtgenote. Ze moet minimaal 100 kilo wegen en een lengte hebben van 1,90 meter. ,,De bijna driehonderd vriendinnen die ik de afgelopen jaren had, waren allemaal te licht gebouwd en klein van stuk waardoor ze het risico liepen door mij te worden verpletterd.”