Vrouw maakt lief huisdier van mishandelde 'schreeuwhond'

Een mishandelde, doodsbange hond kermt het uit als hij wordt aangehaald door dierenliefhebster Monica Mitreanu. De beelden, die niet voor de gevoelige kijker bestemd zijn, werden enige tijd geleden gemaakt in een dierenasiel in Craiova, Roemenië. Het goede nieuws: de viervoeter heeft een tweede kans gekregen bij een Brits gezin.

Als weldoener Monica Mitreanu de jarenlang verwaarloosde en mishandelde viervoeter probeert te troosten door hem te aaien, blijkt het dier zo bang van mensen dat het doodsangsten uitstaat bij de goedbedoelde aanrakingen. De beelden zijn maanden geleden door Mitreanu op internet geplaatst, maar worden nu opgepakt door media in binnen- en buitenland. 

Gelukkig is de hond dankzij Monica weer van mensen gaan houden en ontvangt hij nu maar al te graag aaitjes en knuffels. De viervoeter heeft ook een goed onderkomen gevonden in Engeland. Het is moeilijk te geloven, maar dit is wel degelijk hetzelfde hondje, zo laten recente beelden zien:

Do you recognize him? :)

Geplaatst door Monica Mitreanu op donderdag 19 november 2015
De Stentor gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement