Volledig scherm
Jongeman uit Steenderen ernstig gewond na botsing op boom in buitengebied Vorden. Van zijn brommer is weinig over. © Gino Press

Brommerrijder gewond na ongeluk in Vorden

Een jongeman uit Steenderen gleed met zijn brommer onderuit en botste op een boom en een verkeersbord in het buitengebied van Vorden. Hij raakte daarbij gewond aan zijn been en is naar het ziekenhuis gebracht. 

Het ongeluk gebeurde rond 23 uur op de kruising  Hoekendaalseweg met de Hekkelerdijk in het buitengebied van Vorden.  De brommerrijder  wilde vanaf de Hoekendaalseweg linksaf de Hekkelerdijk oprijden. Doordat er losse steentjes op straat lagen schoot de brommerrijder rechtdoor, botste tegen een boom en bord aan en kwam in de berm tot stilstand. 

De gealarmeerde hulpdiensten waren snel ter plaatse. Zij kregen assistentie van omstanders. Mogelijk was de brommerrijder onder invloed, er zou volgens getuigen een sterke alcohollucht te ruiken zijn geweest. 

De brommerrijder is met een ambulance naar het ziekenhuis in Zutphen gebracht. De brommer is na het ongeluk tijdelijk bij een omwonende gestald.

Achterhoek