Schappen van het afhaalpunt van burgerboerderij De Patrijs in Vorden. Leden van het concept kunnen er zeven dagen per week terecht.
Volledig scherm
PREMIUM
Schappen van het afhaalpunt van burgerboerderij De Patrijs in Vorden. Leden van het concept kunnen er zeven dagen per week terecht. © Patrick van Gemert/Zutphens Persbureau

Burgerboerderij De Patrijs uit Vorden pakt door: al twee afhaalpunten voor melk en groente open

VideoHet is zover: inwoners van Zutphen en Vorden kunnen zelfgemaakte producten kopen van Burgerboerderij De Patrijs. Initiatiefnemers Joanne Malotaux en Johannes Regelink hebben twee afhaalpunten geopend. 24 uur per dag kunnen mensen die lid zijn van de ‘burgerboerderij’ er hun melk en verse aardbeien ophalen. 

  1. Dorien (42) was al prijsbewust, maar voelt alsnog de hoge prijzen: ‘Belegen kaas is bijna een luxeproduct’
    PREMIUM
    2

    Dorien (42) was al prijsbe­wust, maar voelt alsnog de hoge prijzen: ‘Belegen kaas is bijna een luxepro­duct’

    De inflatie is op het hoogste niveau sinds meer dan veertig jaar. En dat merken we vooral in de supermarkt. Hoe kunnen we in deze dure tijden nog een beetje leuk - lees voordelig - boodschappen doen? Dorien Geurts (42) uit Wichmond weet uit ervaring wat het is om met minder rond te moeten komen en gebruikt die kennis nu in haar werk voor de Zutphense stichting Wie Goed Doet Goed Ontmoet.