Volledig scherm
De ravage is groot na de botsing © GinoPress B.V.

Camper en personenauto's botsen op elkaar bij Vorden

VORDEN - Bij een botsing tussen een camper en verschillende personenauto's op de N316 bij Vorden is een lichtgewonde gevallen. De weg is afgesloten.

Rond 14.15 uur kreeg de politie een melding van een ongeluk op de N-weg bij Vorden. Bij aankomst bleek dat een camper en verschillende auto's op elkaar waren gebotst. In de camper zat een gezin uit Bodegraven dat op vakantie was in de Achterhoek.

De materiële schade is groot. Drie auto's, inclusief de camper, zijn afgesleept. De toedracht van het ongeluk wordt onderzocht.

  1. Meer lawaai op het spoor in de Achterhoek

    Meer lawaai op het spoor in de Achterhoek

    Staatssecretaris Stientje van Veldhoven van Infrastructuur en Waterstaat is van plan om toe te staan dat treinen op het spoortraject tussen Zutphen en Lichtenvoorde meer geluid mogen produceren. Langs een groot deel van dat traject van ongeveer 32 kilometer is sinds vorig jaar sprake van overschrijding van de geluidsnormen, heeft Prorail geconstateerd. Op verzoek van de spoorbeheerder wordt daarom nu voorgesteld om de geluidproductieplafonds op veel meetpunten te verhogen, waardoor het lawaai alsnog is toegestaan.

Achterhoek