Volledig scherm
© GinoPress

Gewonden bij frontale aanrijding in Baak

Bij een frontale aanrijding op de Vordenseweg in Baak zijn vanochtend twee gewonden gevallen. Beide slachtoffers werden per ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

 1. ‘Na twee sessies liep onze dochter weer vrolijk in het rond,’ praktijkondersteuners jeugd-ggz zijn een succes in Bronckhorst
  PREMIUM

  ‘Na twee sessies liep onze dochter weer vrolijk in het rond,’ praktijkon­der­steu­ners jeugd-ggz zijn een succes in Bronck­horst

  Een pilot bij huisartsenpraktijken met ondersteuners die gespecialiseerd zijn in psychische zorg voor jongeren, is in Bronckhorst een groot succes gebleken. Volgens de gemeente werden veel jongeren die normaal naar de dure ggz zouden zijn verwezen, ter plaatse snel en adequaat geholpen. Bronckhorst denkt nu na hoe deze praktijkondersteuners structureler in te zetten.
 2. De jacht op Achterhoeks wild is geopend, maar wat gebeurt er met het vlees nu de horeca dicht moet?
  PREMIUM
  video

  De jacht op Achter­hoeks wild is geopend, maar wat gebeurt er met het vlees nu de horeca dicht moet?

  Het wildseizoen is begonnen. Tot aan de kerst is de jacht op Achterhoekse reeën, hazen, eenden, duiven en fazanten geopend. Al veertig jaar werken Achterhoekse wildrestaurants samen aan deze culinaire traditie. Het jubileum had een feestje moeten zijn, maar ook jagen is tijdens de tweede coronagolf geen uitje meer. Wat gebeurt er met het noodzakelijk geschoten wild nu de horeca wéér op slot moet?
 1. Noodkreet zorg: 'Nederlanders, kom alsjeblieft weer helpen!'
  Play

  Noodkreet zorg: 'Nederlan­ders, kom alsje­blieft weer helpen!'

 2. Man (47) aangehouden na aanslag Nice
  Play

  Man (47) aangehou­den na aanslag Nice

Achterhoek