Zangeres Dilana Smith viert haar verjaardag met een muzikale fietstocht langs de acht Vordense kastelen. Er wordt onderweg viermaal gestopt voor een optreden.
Volledig scherm
PREMIUM
Zangeres Dilana Smith viert haar verjaardag met een muzikale fietstocht langs de acht Vordense kastelen. Er wordt onderweg viermaal gestopt voor een optreden. © Inge Schepers

Op de fiets met zangeres Dilana van concert naar concert: ‘Dichter bij een artiest kun je haast niet komen’

Muziekliefhebbers kunnen op 9 augustus in Vorden samen met een rockartiest van concert naar concert fietsen. De van oorsprong Zuid-Afrikaanse zangeres Dilana Smith neemt haar publiek dan op het stalen ros op sleeptouw langs de acht Vordense kastelen. De fietstocht van 35 kilometer wordt viermaal onderbroken voor een optreden van Smith.

  1. Crowdfunding moet unieke burgerboerderij in Vorden mogelijk maken: ‘Mijn vader is jaloers’
    PREMIUM
    Video

    Crowdfun­ding moet unieke burgerboer­de­rij in Vorden mogelijk maken: ‘Mijn vader is jaloers’

    Boerderij Nieuw Venhorstink in Vorden is nu nog een ruim honderd jaar oude melkveehouderij, maar over vijf jaar? Dan is het dankzij een crowdfunding en een groot ledenbestand een ecologisch verantwoorde en winstgevende burgerboerderij, zeggen dertigers Joanne Malotaux en Johannes Regelink. Ze leven hun droom op dit familiebedrijf. ,,Mijn vader is jaloers’’, zegt Johannes.

Achterhoek