Zangeres Dilana Smith viert haar verjaardag met een muzikale fietstocht langs de acht Vordense kastelen. Er wordt onderweg viermaal gestopt voor een optreden.
Volledig scherm
PREMIUM
Zangeres Dilana Smith viert haar verjaardag met een muzikale fietstocht langs de acht Vordense kastelen. Er wordt onderweg viermaal gestopt voor een optreden. © Inge Schepers

Op de fiets met zangeres Dilana van concert naar concert: ‘Dichter bij een artiest kun je haast niet komen’

Muziekliefhebbers kunnen op 9 augustus in Vorden samen met een rockartiest van concert naar concert fietsen. De van oorsprong Zuid-Afrikaanse zangeres Dilana Smith neemt haar publiek dan op het stalen ros op sleeptouw langs de acht Vordense kastelen. De fietstocht van 35 kilometer wordt viermaal onderbroken voor een optreden van Smith.

 1. Muzikante Marise leert in Zutphen anderen zingen in haar nieuwe ‘huiskamer’ en brengt zo licht in donkere coronatijden
  PREMIUM

  Muzikante Marise leert in Zutphen anderen zingen in haar nieuwe ‘huiskamer’ en brengt zo licht in donkere coronatij­den

  Wat doe je als jonge muzikante als je beoogde doorbraakjaar vanwege corona in het water valt? De 19-jarige Marise den Bakker gaat iets doen wat al lange tijd in haar hoofd zit: zangles geven als zzp’er. Ze huurt sinds ruim een week een lokaal in de voormalige Zutphense ROC-vestiging en begint daar op 1 januari als zanglerares. In De Proeflokalen (zie kader), een soort kleine creatieve commune.
 1. Bekijk hier al onze voetbalsamenvattingen
  Play

  Bekijk hier al onze voetbalsa­men­vat­tin­gen

 2. Dit vinden de Urkers van de extra veiligheidsmaatregelen
  Play

  Dit vinden de Urkers van de extra veilig­heids­maat­re­ge­len

Achterhoek