De ambulance bij het ongeluk.
Volledig scherm
De ambulance bij het ongeluk. © News United / 112 Achterhoek-nieuws

Scooterbestuurder gewond bij aanrijding in Vorden

Een bestuurder van een scooter is vanochtend gewond geraakt bij een aanrijding op de kruising Hengeloseweg-N316 met de Venhorstinkweg in Vorden.

De hulpdiensten werden 08:49 uur gealarmeerd. Ter plaatse bleek er een ongeval te zijn gebeurd tussen een scooter en een bedrijfsbus bij het plaatselijke pannenkoeken-restaurant. De bedrijfsbus wilde afslaan, de Venhorstinkweg in. De bestuurder zag daarbij een scooterrijder over het hoofd.

De scooter botste tegen de zijkant van de bedrijfsbus. Het fietspad dat langs de Hengeloseweg loopt, ligt bezaaid met brokstukken. De bestuurder van de scooter is met onbekend letsel naar het ziekenhuis overgebracht. De politie doet ter plaatse onderzoek naar de toedracht van het ongeval.

  1. Optimisme bij galerie en beeldentuin A-quadraat in Vorden: ‘Het was druk met Pinksteren, dat stemt ons hoopvol’
    PREMIUM

    Optimisme bij galerie en beelden­tuin A-qua­draat in Vorden: ‘Het was druk met Pinksteren, dat stemt ons hoopvol’

    Nog lang niet alle beroepen kunnen weer aan de slag, maar na de versoepelingen die het kabinet doorvoerde, mogen we al wat meer. Wie zijn die mensen, wat hebben ze gedaan de afgelopen twee maanden en hoe zien ze de toekomst? In de serie ‘Een nieuw begin’ zetten we dagelijks iemand in de spotlights. Vandaag: Ad Borest, directeur van A-quadraat, galerie en beeldentuin in Vorden.

Achterhoek